logo Happy Vegan

Informatie

  • Happy Vegan
  • website
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Happy Vegan review

Rapid '54 review

Steeds meer mensen worden er zich van bewust hoe belangrijk het wel niet is om vegan food te eten. Ook Niels en Orly kwamen hierachter. Hun gedeelde passie voor eten, maar ook zeker het klimaat en het welzijn van de dieren, spoorde de jonge mannen aan om hier iets mee te doen.

Niels en Orly zijn ervan overtuigd dat zij iets kunnen betekenen binnen deze cultuur. Zij krijgen in de gaten dat ook in Nederlands steeds meer veganisten zijn. Dagelijks houden ze zich bezig met het schrijven van content en het verzinnen van unieke veganistische recepten voor op hun website: Happy Vegan

Het doel van deze website is om mensen ervan te overtuigen dat het veganistische leven de way to go is. Nu, maar ook zeker in de toekomst. Ze leggen je haarfijn uit wat vegan eigenlijk is, hoe je het wordt en welke voordelen het met zich mee brengt. Verder verkopen verschillende boeken en diëten die je kunt volgen. Kortom, ze hebben alles in huis voor de veganisten.

Beoordeling Happy Vegan

Happy Vegan staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

De detoxkuur is best lekker, ben er 2 dagen mee bezig en voel me fit!. Goede service en prime persoonlijk advies. – Chloe Vlieghe

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Unieke recepten
  • 100% veganistisch
  • Mooie website
  • Bewezen methodes
  • Verse producten
  • informatief

Wat heeft Happy Vegan te bieden?

De beste rijschool in Sittard

Je zult versteld staan over hoeveel lekkere veganistische recepten er wel niet zijn. Op de website van Happy Vegan vind je verscheidende van deze gerechten.
Van vegan taart tot aan pannenkoeken, ze hebben alles. Wanneer je daar nog niet genoeg aan hebt, dan worden er dageljiks blogs en artikelen geplaatst met hierin nóg meer recepten of tips die over koken en eten gaan.

Op zoek naar lekkere vegan recepten?
Happy Vegan
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Happy Vegan je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bedrijven voor vrije tijd kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Restoranto en Paradijsvogels Magazine.

Bekijk de reviews van deze bedrijven