restoranto logo

Informatie

Restoranto

Restaurants

Westersingel 44, 3014 GT Rotterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

www.restoranto.com

Restoranto review

Restoranto is een website en app waarop je een restaurantbezoek kunt zoeken en reserveren. Je kan via de app restaurants zoeken in de buurt, menukaarten inzien en alvast bestellen. Ook kun je via de Restoranto app in een restaurant bestellen en betalen.

Voor elke keer dat iemand via Restoranto gaat eten wordt er geld gedoneerd aan mensen die honger lijden in Oeganda. Het is dus ook een soort van goed doel. Het idee achter Restoranto komt dan ook van de armoede in Oeganda. De missie van Restoranto wordt “You eat, You feed” genoemd.

Restoranto werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Gratis verzending
  • 24/7 klantenservice
  • Hoge kwaliteit producten
  • Track & Trace bij iedere bestelling

Restaurants Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem

Restoranto biedt een uitgebreid overzicht van onder andere restaurants in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. Zo kun je bij Restoranto een lijst krijgen van de beste restaurants in een van de steden. Ook wordt er een aanbod gegeven voor bijvoorbeeld 10 goedkoep restaurants in Rotterdam, maar ook de 12 meest bijzondere restaurants van Rotterdam in 2020 kun je hier vinden.
restoranto 1
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op