logo makkelijk afvallen

Informatie

 • Makkelijk Afvallen
 • Gezondheidsplatform
 • Kastanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven
 • Opgericht in 2012
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Makkelijk Afvallen review

Rapid '54 review

Makkelijk Afvallen is een plek waar iedereen die houd van gezond leven welkom is. Ook voor iedereen die wilt beginnen met gezond eten en leven
kan zich aansluiten bij de community. Bij Makkelijk Afvallen zijn ze ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft om hun levensstijl en eetgewoontes te veranderen
op een positieve manier.

Een gezond leven begint bij wat je eet. Zolang jij ongezond blijft eten, zul je nooit op een gezonde manier afvallen. Je zult daarom moeten beginnen bij de bron.
Alle medewerkers van Makkelijk Afvallen delen deze visie en helpen jou erbij om de juiste keuzes te maken in jouw zoektocht naar gezondheid.

Gezond eten hoeft helemaal niet lastig te zijn. Ook is het lang niet zo vies als iedereen doet beweren. Je kunt lekker eten en gewicht verliezen zeker met elkaar combineren.
Op de website van Makkelijk Afvallen vind je elke week nieuwe, gezonde recepten.

Beoordeling Makkelijk Afvallen

Makkelijk Afvallen word op een aantal platformen genoemd. Hier staat ook een review bij die achtergelaten is door partners en klanten. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 29 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Je kan door deze eetwijze heel makkelijk afvallen. Ondanks dat ik tussendoor nog wel eens iets extra’s neem, kom ik niet echt aan. Doordat je ook KHA brood eet heb je ook niet een gevoel dat je aan het lijnen bent. Ben er echt super blij mee!” – Tevreden klant (Erica)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Wekelijkse updates
 • Bewezen methodes
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Doelgericht
 • Veel recepten
 • Klantgerichte medewerkers

Gewicht verliezen met Makkelijk Afvallen

Voor iedereen die wilt afvallen op een gezonde manier zit je bij Makkelijk Afvallen goed. Zij geven je het beste advies op maat en helpen je waar mogelijk.
De lekkerste recepten bijna dagelijks online gezet. Zo staan er tientallen recepten op de website voor smoothies, ontbijt, lunch en avondeten.
Ook voor de veganisten is er genoeg te kiezen. Bijna alle recepten leggen de focus op koolhydraten. Of beter gezegd, op geen koolhydraten.
Koolhydraatarme recepten zijn namelijk de way to go als je wilt afvallen.

Begin meteen met rijlessen!
Makkelijk Afvallen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Makkelijk Afvallen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor gezondheidsplatformen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor gezondheidsplatformen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je gezondheidswebsite verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende gezondheidsplatformen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Happy Vegan en Voedingsschema.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven