rsgolfshop

Informatie

  • RSGolfshop
  • Golfwinkel
  • Kleiweg 480, 3045PM Rotterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

RSGolfshop review

Rapid '54 review

Voor iedereen die op zoek is naar golfartikelen is bij RSGolfshop aan het juiste adres! Zij bieden namelijk ontzettend veel producten aan die ervoor zorgen dat jij de best mogelijke ervaring hebt tijdens een potje golf. Zo hebben zij onder andere golfclubs, golfballen, kleding, golf stand bags en nog veel meer. RSGolfshop biedt producten van verschillende topmerken aan, zoals Srixon, Pinnacle en FootJoy. Door het ruime aanbod dat RSGolfshop heeft zorgen zij ervoor dat iedere klant iets wils kan vinden bij hun in de winkel of online. Het is namelijk mogelijk om hun producten te gaan passen en uitproberen in een van hun vestigingen. De vestigingen zijn gelegen in Rotterdam en Schipluiden.

Voor bedrijven die graag iets unieks willen, biedt RSGolfshop mogelijkheden tot uniek maken van accessoires, tassen en golfballen door middel van het toevoegen van een logo. Zo kunnen deze producten perfect gebruikt worden als relatiegeschenk. De producten zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar het is ook een unieke manier van je bedrijf promoten. Wil je graag advies krijgen voor de beste mogelijkheden? Het ervaren en vakkundige personeel van RSGolfshop staat klaar voor je, online én in de winkel.

Beoordeling RSGolfshop

RSGolfshop is aanwezig op verschillende platformen waar klanten reviews achterlaten. Zo zijn zij te vinden op Trustpilot en Google. Op Trustpilot krijgen zij de meeste reviews. Hier krijgen zij 4.8/5 sterren uit meer dan 1100 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Het persoonlijke contact vooraf of de flightbag aanwezig was met de uitvoering daarna. Als je binnen 30 min. besteld en betaald heb je hem morgen in huis’. Verkooppraat dacht ik en de volgende dag hadden wij de flightbag thuis. In een mooie doos. Super! Met een persoonlijke touch. ‘Smeer je goed in’, vergezeld van een klein flesje zonnebrand. Echt super!’’ – Chris

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Professioneel advies op maat
  • Ruim assortiment
  • Fysieke winkels en online bestellen mogelijk
  • Top merken tegen scherpe prijzen
  • Aandacht voor haar klanten
  • Personalisatie van producten

Waarom raden wij RSGolfshop aan?

RSGolfshop is de plek waar iedere amateur, semi- of professionele golfer terecht kan voor zijn benodigdheden. Ze hebben een ruim assortiment aan producten in verschillende categorieën waar je u tegen zegt. De mogelijkheden lijken wel eindeloos. RSGolfshop biedt hun producten niet alleen online aan, maar het is ook mogelijk langs te gaan in een van hun fysieke winkels om de producten te passen en uit te proberen. Op deze manier weet jij dat je de juiste keuze maakt bij het kopen van jouw golfartikelen. Het personeel van RSGolfshop geeft hun professionele advies en luistert naar jouw wensen. Ze zorgen ervoor dat alles perfect afgestemd wordt naar jouw smaak. Zo zorgen zij ervoor dat al hun klanten een uitstekenede ervaring hebben en er tegen aan kunnen tijdens een heerlijk potje golf!

Bezoek de website
rsgolfshop
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als RSGolfshop je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor sport en gezondheid op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je sport en gezondheidsbedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende sport en gezondheidsbedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Il Fiore en Alles over padel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven