logo Stichting Corona Onderzoek

Informatie

  • Stichting Corona Onderzoek
  • Juridische ondersteuning
  • Beukenlaan 129, 5616 VD Eindhoven
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Stichting Corona Onderzoek review

XTRN-IT review

Stichting Corona Onderzoek is een nieuwe en onafhankelijke stichting. Ze willen onderzoek doen naar de genomen maatregelen door de overheid en achterhalen of de maatregelen rechtmatig zijn opgelegd aan de bevolking van Nederland. Het doel van Stichting Corona Onderzoek is het bijstaan van alle gedupeerde en het achterhalen van de waarheid. SCO wil achterhalen of het angstzaaien, de opgelegde avondklok, mondkapjes plicht, het stilleggen van de economie en de gepropageerde vaccinatie echt gerechtvaardigd zijn. SCO wil de verdeling tussen ‘de schapen’ en ‘de wappies’ verkleinen door een open debat te voeren zonder eenzijdige mediaberichtgeving en media censuur. Stichting Corona Onderzoek heeft geen financieel, politiek of enig ander belang en opereert geheel onafhankelijk.

Beoordeling Stichting Corona Onderzoek

Stichting Corona Onderzoek krijgt positieve reacties van de mensen die de website bezoeken en ondersteuning van de stichting hebben gekregen. Zo heeft Stichting Corona Onderzoek een 5/5 score uit alle beoordelingen behaald.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik voel mij gehoord door de mensen van Stichting Corona Onderzoek en er is goed met mij meegekeken voor juridische hulp. Ik ben zeer te spreken over de gang van zaken. – Jenny H

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Jaren lange juridische ervaring
  • Veel juridische tools
  • Eerlijk
  • Diepgaande kennis
  • Zonder externe belangen

  • Ervaring in analytische onderzoek

Over Stichting Corona Onderzoek

We zitten als maatschappij al meer dan twee jaar in de Corona pandemie. Als bevolking beginnen we de nadelen van alle coronamaatregelen te ervaren. Na een jaar van lockdowns is het geduld en de manier waar de overheid onnodige schade blijft toebrengen aan onze maatschappij bij Stichting Corona Onderzoek en bij veel burgers op. Stichting Corona Onderzoek heeft geen financieel, politiek of enig ander belang en opereert geheel onafhankelijk. Het doel van SCO is het juridisch bijstaan van medewerkers die verplicht gevaccineerd moeten worden door hun werkgever, bezorgde ouders, die hun kinderen niet onnodig willen testen of ondernemers die verplicht dicht moeten blijven en nu aan het strijden zijn om te overleven. Stichting Corona Onderzoek wil actie ondernemen en zich laten zien waar het nodig is. Alleen als wij terug vechten verandert er iets!

Steun de stichting!
Stichting Corona Onderzoek review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Stichting Corona Onderzoek je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor stichtingen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor stichtingen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je stichting verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe mensen aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten stichtingen onze diensten uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is Ushersyndroom

Bekijk de reviews van deze bedrijven