Informatie

  • Jong Assertief
  • Dienstverlening
  • Opgericht in 2018
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Jong Assertief review

XTRN-IT review

Angela van Jong Assertief begeleid kinderen en jongeren van 12 tot en met 25 jaar met gesprekken en trainingen die als doel hebben om de onzekerheid en verlegenheid bij het kind te laten verdwijnen.
Het doel van Jong Assertief is om een verschil te maken bij jongeren door aandacht te besteden voor zowel introverte, extraverte als hoog sensitieve eigenschappen binnen het karakter. Door de begeleiding die Angela binnen Jong Assertief biedt krijgen jongeren een beter zelfbeeld, leren ze voor zich zelf op te komen als nieuwe vrienden te maken. Op deze manier gaan ze vol frisse moed de toekomst tegenmoet.

Angela heeft pedagogiek gestudeerd en een aantal jaar gewerkt voor de kindertelefoon en de VVM en naast haar werk bij Jong Assertief is ze ook nog een Health coach.

Beoordeling Jong Assertief

Jong Assertief staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Corry en ik kennen Angela als een lieve en betrokken vrouw met een goed luisterend oor. Ze heeft het haar persoonlijke missie gemaakt om jongeren met assertiviteitsproblemen op een deskundige manier te helpen en bij te staan. Dit kan ze goed omdat ze zich goed kan inleven in hun problemen en gevoelens. We kunnen haar van harte aanbevelen!” – Aldus een tevreden klant van Jong Assertief

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Weer zin en energie in sociaal contact
  • Vaker initiatief nemen om af te spreken met andere
  • Meer plezier wanneer ze afspreken
  • Nieuwsgierig en geïnteresseerd in andere
  • Bewust grenzen in contact stellen
  • Niet meer laten leiden door negatieve gedachte

Weerbaarheidstraining kind

Een weerbaarheidstraining kind bij Jong Assertief is als volgt ingericht. De jongeren volgen een groepstraining die hen helpt bij de onzekerheid en verlegenheid. Op deze manier kunnen ze makkelijker vriendschappen sluiten en gaan ze beter in hun vel zitten. Daarnaast wordt er gekeken of het kind introverte, hoog sensitieve of juist extravagante karaktereigenschappen bevat en leren ze hier mee omgaan.

De positieve kanten van de karakters worden met enthousiasme vergroot en er wordt geoefend met een nieuw soort gedrag dat aansluit op het karakter van het kind of de jongere.

Start hier jou training
Jong Assertief review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Jong assertief je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Afvalcontainers Noord Holland en UrbanFlex.

Bekijk de reviews van deze bedrijven