De ViB fabriek

Informatie

 • De ViB fabriek
 • Adviesbureau
 • DSM-straat 1
  6191 NB Beek

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over de ViB fabriek

Rapid '54 review

De ViB fabriek neemt het werk van u uit handen. Zij bieden de oplossing voor de zakelijke markt waar bedrijven veel tijd mee kwijt zijn, zoals het opstellen en maken van VeiligheidinformatieBladen(ViB) voor het werken met gevaarlijke stoffen. Het bedrijf ontzorgt u met bijhouden en inlezen van informatie over de vib’s.

De altijd veranderende wetgeving en eisen worden nauwlettend in de gaten gehouden en bijgewerkt. Door deze constante verandering van de wetgeving, kan het zijn dat voordat de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd, de nieuwe wetgeving al klaar staat. Daarnaast draait de onderneming gewoon door en kan de tijd veel beter worden besteed aan het primaire proces. De ViB fabriek heeft de software, het advies en de ervaring die nodig is om dit zo efficiënt mogelijk op te lossen.

Beoordeling De ViB fabriek

De ViB fabriek is aanwezig op verschillende soorten platformen. Hier kunnen klanten en eventueel partners hun reviews achter laten. Google is het meest gebruikte platform hiervoor. De ViB fabriek scoort hier een 5 / 5 op basis van 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een aanrader voor iedereen die met veiligheidsinformatiebladen werkt.” – Tevreden klant (Dhr. Gleijm)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Ervaring in verschillende takken van de industrie
 • Persoonlijke service
 • Vertalen van bladen mogelijk
 • WiK’s met begrijpelijke instructies
 • Specialisten staan altijd klaar
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving

De ViB fabriek

Adviesbureau

De specialisten van de ViB fabriek hebben als missie dat zij op basis van kennis en service, een vertrouwensband en een goede en duurzame relatie op willen bouwen. Daarnaast zetten zij zich in voor kwaliteit en persoonlijke service, omdat ze dit belangrijk vinden. De ViB fabriek vindt dat de medewerkers van een bedrijf moeten kunnen vertrouwen op het veiligheidsinformatieblad(ViB) en de Productinformatiekaart(PIKA). De informatie moet voldoen aan de geldende wetgeving en een goed beeld weergeven van de gevaren die het werken met gevaarlijke stoffen met zich meebrengt.

Veiligheidsinformatieblad laten opstellen
De ViB fabriek
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De ViB fabriek je review op Inforeview?

Bekijk andere beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bedrijven met wetgeving op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor opknap specialisten kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende websites die helpen bij het opknappen van een huis onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Gemeentepeiler of  EAN codes!

Bekijk de reviews van deze bedrijven