ean codes review

Informatie

  • EAN codes
  • Dienstverlening
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

EANcodes review

Rapid '54 review

Het hebben van je eigen webshop ziet er in eerste instantie misschien makkelijk uit, maar dat is alleen maar schijn. Bij het verkopen van producten via je webshop, moet je je namelijk aan veel regels houden. Sommige van deze regels zijn makkelijk te behalen en niet duur in aanschaf, bij andere is dit minder. Zo moet je bij alle producten die je importeert vanuit buiten de EU, voorzien van een speciale barcode. Deze Ean codes kunnen erg duur zijn. Gelukkig is er eancodes.nl. Deze aanbieder van deze speciale ean nummers, zorgt voor een eerlijke lage prijs voor jouw EAN-codes. Hierdoor weet je zeker dat je nooit te veel zal betalen.

Na betaling ontvang je meteen werkende EAN-codes. Is er een fout in de code? Dan krijg je van het bedrijf nieuwe werkende codes gestuurd.

Beoordeling EAN codes

EAN codes staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 5 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling EAN codes

“Zeer goede klantenservice! Gisteren hadden we een probleem met een van de EAN-codes via een van onze verkoopkanalen. EAN codes deed zijn best om ons binnen 10 minuten te helpen, creëerde de documentatie die we nodig hadden en meer.” – Frederique

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Heldere communicatie
  • Eerlijke prijzen
  • Goede service
  • Hoge klanttevredenheid

EAN codes voor alle platformen!

EAN-codes biedt zoals gezegd verschillende codes aan. Deze codes zijn te gebruiken op verschillende verkoopplatformen zoals Amazon , Bol.com en eBay. Hierdoor zijn de codes van EANcodes.nl breed inzetbaar en kunnen ze overal worden ingezet, wat natuurlijk ideaal is. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar EAN codes Amazon? Dan ben je bij Eancodes.nl op het juiste adres !

EAN Codes Amazon
ean codes amazon
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als EAN codes je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online winkels op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om jouw producten of services verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende verkoopwebsites onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere BRUIS en RÉVVI.

Bekijk de reviews van deze bedrijven