logo Driving School Sittard

Informatie

  • Driving School Sittard
  • Rijschool
  • Weerterveld 75, 6231 NC Meerssen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Driving School Sittard review

Rapid '54 review

Driving School Sittard is dé rijschool om goed te leren autorijden. Deze rijschool biedt rijlessen aan voor de omgeving van Sittard en omstreken. Bij Driving School Sittard krijg je persoonlijke coaching dat per individu is afgestemd. Hierdoor leer je op jouw eigen tempo het vak van autorijden kennen. Een goede communicatie en stapsgewijs leren staan centraal bij Driving School Sittard.

Voor niet-Nederlands sprekende personen is het óók mogelijk om rijlessen te volgen. Drivingschool Sittard beschikt namelijk over enkele Engelstalige instructeurs. Ook is het mogelijk om een gratis proefles aan te vragen, zodat je de auto en instructeur al leert kennen. Dit maakt het makkelijker om een beslissing te nemen.

Beoordeling Driving School Sittard

Driving School Sittard staat met enkele recensies genoteerd op Google. Ze weten een 5/5 score te behalen met de beoordelingen die ze daaruit hebben ontvangen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Mijn ervaring is positief. Mijn rij-instructeur Jan heeft de houding, het geduld en de communicatieve vaardigheden die bij mij passen.” – Alina Diana Stefanescu

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Goede communicatie
  • Uitstekende service
  • Gratis proefles
  • Persoonlijke begeleiding
  • Engelstalige instructeurs
  • Een schat aan ervaring

Theorie cursus volgen

Goed voorbereid examen doen
Proefles aanvragen!
Driving School Sittard
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Driving School Sittard je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor Rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende Rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Driving School Den Bosch en Rijschool Veldhoven.

Bekijk de reviews van deze bedrijven