Bundel

Informatie

  • Bundel
  • Bedrijfsondersteuning
  • Beukenlaan 129, 5616 VD Eindhoven
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bundel review

Rapid '54 review

De ambitie van Bundel is om een hoger niveau van zaken doen te creëren. Een niveau waarbij bedrijven op een professionele en correcte manier met elkaar samenwerken. Waarbij de risico’s tot een minimum beperkt blijven en de bedrijven op alle vlakken maximaal worden ondersteund.

Onze filosofie is dat wanneer een bedrijf aan de voorzijde proactief wordt begeleid door gedreven specialisten, tijdig wordt ondersteund door investeerders die de markt kennen en in contact wordt gebracht met de juiste zakelijke relaties, het bedrijf succesvol zal groeien.

Sinds de oprichting van Bundel in 2011 stijgt het aantal bedrijfsleden. De leden zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, van vastgoed tot autobranche en van zakelijke dienstverlening tot hightech. Zij omarmen de filosofie van Bundel en onderscheiden zich in de markt. Door de toename van het aantal specialisten op de meest uiteenlopende terreinen worden zij structureel begeleid. Het aantrekken van nieuwe investeerders zorgt dan weer voor een stijging van het financieringskapitaal.

Bundel beoordeling

Bundel ontvangt op verschillende plekken voor online reviews beoordelingen van hen klanten. De score die uit de Google reviews naar voren komt, is een 4,9/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Als ondernemer is het nooit vervelend om ondersteuning te krijgen van Buitenaf. Om deze reden ben ik aan de slag gegaan met Niels. Niels helpt me waar nodig en is altijd bereikbaar. Ik kan het aan iedereen aanraden! Zijn kennis is echt van toegevoegde waarde.” – Meneer van Oeteren

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Persoonlijk contact
  • Klantgericht
  • Deskundig
  • Doorgedreven vakkennis
  • Hoge kwaliteit
  • Doelbewust

De beste ondersteuning voor ondernemers

Wil jij zorgeloos ondernemen? Bundel helpt je aan kennis, kapitaal en een groter netwerk. Wekelijks gaat de ras-ondernemer op de koffie bij interessante partijen, zoals de Rabobank en de Kamer van Koophandel. Hij verzamelt tips bij onder meer investeerders, juristen en andere succesvolle ondernemers. Zelf runt Niels al 10 jaar een eigen advocatenkantoor en is hij CEO van Bundel, dus ook van zijn kennis profiteer jij mee. Je kunt bij Bundel terecht voor verschillende adviezen/diensten/uitleg. Zo kun je er terecht voor onder andere hulp bij het verkopen van je bedrijf, een bedrijfsanalyse op laten stellen, contracten opstellen, enzovoorts. 

Meer weten over de bedrijfsanalyse!
bedrijfsanalyse
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bundel je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor zakelijke adviseurs op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor adviesbureaus kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende adviesbureaus onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Bundelpay en CryptoBenelux

Bekijk de reviews van deze bedrijven