VPN Nederland Logo

Informatie

  • VPN Nederland
  • Online dienstverlening
  • Nederland
  • Reviewscore: 4/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

VPN Nederland review

Rapid '54 review

Bent u op zoek naar een snelle en gebruiksvriendelijke VPN, dan is VPN Nederland een goede optie. VPN Nederland is een goedkope VPN, die bovendien ook nog hoge snelheden weet te behalen. De snelheid van alledaags gebruik van Netflix en YouTube werkt zonder vertraging.

De echte test kwam bij het online gamen. Zelfs bij online spellen die een snelle reactietijd vragen is er geen enkele vertraging. Het is hierbij wel belangrijk dat je een server uitkiest die niet te ver van je gekozen VPN-locatie is verwijderd. Geen Engelstalige vragenlijsten waar u zich door heen moet worstelen, maar een goed begrijpbare Nederlandstalige hulppagina.

Als u nog meer vragen heeft, kunt u altijd een mail sturen naar de Nederlandse klantendienst die normaal gezien binnen 24 uur een antwoord stuurt. Dankzij de duidelijke website is het een fluitje van een cent om de VPN in te stellen op uw computer. Meestal heeft een goedkope VPN geen klantendienst, maar bij VPN Nederland krijg je waar voor je geld! Een vlotte VPN voor een hele eerlijke prijs, dat is VPN Nederland.

Meest gewaardeerde beoordeling

Super geweldig

Werkt prima op mijn PC, tablet en telefoon. Zo kan ik alle uitwedstrijden van de 2e Deutsche Bundesliga Handbal kijken. De thuiswedstrijden bezoek ik. (mijn neef speelt daar). Maar ook via andere keuzes veel programma’s bekijken, heerlijk. Klein minpuntje is dat het op mijn laptop vaak heel erg lang duurt voordat ik verbinding heb met Duitsland of een ander land, geen idee waarom. Maar als ik een keer verbinding heb, gaat alles prima” – Tevreden klant (Corry)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Super gebruiksvriendelijk
  • Meerdere besturingssystemen
  • Supersnelle servers
  • No logs-beleid
  • Geoblokkades omzeilen
  • 24/7 support

Veilig en anoniem surfen

Een goedkope VPN die ook nog eens voldoende veiligheid biedt, dat is VPN Nederland. Je veiligheid wordt gegarandeerd op verschillende manieren. Eén van deze manieren is bijvoorbeeld de kill-switch functionaliteit. Mocht er een storing plaatsvinden op uw netwerk, dan wordt uw computer meteen offline gezet totdat de storing is opgelost. Zodoende bent u altijd beschermd door VPN Nederland.

De kans dat een storing ooit plaatsvindt, is bijzonder klein, maar het geeft toch een extra gevoel van veiligheid. Er worden ook geen logs bijgehouden en dus zijn uw gegevens veilig. Er zijn namelijk verschillende VPN-diensten die bijhouden hoe vaak en hoe lang je online bent.

VPN Nederland kiest ervoor om dit niet te noteren. U kunt dus met een gerust hart surfen zonder dat u zich zorgen moet maken over wie er over uw schouder meekijkt. Kortom, u kunt genieten van volledige anonimiteit online zonder enig probleem. Gebruik daarom VPN Nederland. Dit is een goedkope VPN die doet wat een VPN moet doen zonder logs bij te houden.

Begin met anoniem en veilig surfen!
VPN Nederland
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als VPN Nederland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Voetbalweddenschappen en VOGnodig.

Bekijk de reviews van deze bedrijven