Logo Thuistestenkopen.nl review

Informatie

 • Thuistestenkopen.nl
 • Webshop
 • Kantelen 18, 5151 XV Drunen
 • Opgericht in 2019
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Thuistestenkopen.nl review

XTRN-IT review

Thuistestenkopen.nl is dé webshops voor al jouw thuistesten. De testen worden geleverd in heel Nederland en België. Van zwangerschapstesten tot drugstesten Thuistestenkopen.nl heeft ze allemaal. Alle testen worden anoniem en discreet verzonden. Daarnaast geldt er ook gratis verzending en een 100% tevredenheidsgarantie. Mensen die graag snel een test ontvangen zijn bij Thuistestenkopen.nl ook aan juiste adres. Bestellingen voor 17 uur worden dezelfde dag nog verzonden.

Op de website van Thuistestenkopen.nl kun je daarnaast ook terecht voor advies en info. Zo kun je zelf de ovulatie berekenen. Dit is ideaal voor koppels die een kinderwens hebben. Daarnaast kan er ook een ovulatietest worden uitgevoerd. Door middel van deze test wordt duidelijk in welke fase van de ovulatie jij je bevindt. Daarnaast is het mogelijk om vragen beantwoordt te krijgen via de veel gestelde vragen. Mochten er daarnaast nog specifieke vragen beantwoordt moeten worden dan kan dat door een e-mail te versturen naar Thuistestenkopen.nl.

Bij Thuistestenkopen.nl kun je terecht voor zwangerschapstesten, ovulatietesten, alcoholtesten, drugstesten en zwangerschapskussens. De kwaliteit van de leveringen wordt gewaarborgd door het WebwinkelKeur-keurmerk. Thuistestenkopen.nl scoort hier een 9,3.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Thuistestenkopen.nl

046 Rijopleidingen staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op WebwinkelKeur hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 9,3 op basis van meer dan 203 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Snelle levering. Het pakketje past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.” – Tevreden klant (Maartje)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle levering
 • Makkelijke tests
 • Duideliijke website
 • Snel te bestellen
 • Mooie prijzen
 • Discrete verzending

Bestel een zelftest bij Thuistestenkopen.nl

Zelftesten kopen doe je bij Thuistestenkopen.nl

Ben je op zoek naar zelftesten in Nederland of België? Thuistestenkopen.nl is dé plek waar je moet zijn. Van drugstesten tot aan ovulatietesten en van zwangerschapskussens tot aan alcoholtesten, Thuistestenkopen.nl heeft het allemaal! Elke test is zorgvuldig verpakt en wordt geheel gratis thuisbezorgd. Daarnaast geldt er ook een 100% tevredenheidsgarantie en voor 17 uur besteld vandaag nog verzonden. Het bedrijf biedt bovendien als extra service aan dat de testen anoniem en discreet worden verzonden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat andere mensen iets weten van jouw zelftest!

Zelftest kopen!
Zwangerschapstest
Zelftest kopen

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Thuistestenkopen.nl je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere MM.Deli en PartySpellen.

Bekijk de reviews van deze bedrijven