MM-Deli

Informatie

 • MM-Deli
 • Webshop
 • Predikherinnenstraat 24, 3000 Leuven, Vlaams-Brabant
 • Opgericht in 2021
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

MM-Deli review

Rapid '54 review

MM-Deli staat voor Mediterranean Meat Delicatessen. Bij MM-Deli vindt je dan ook enkele ambachtelijke droge worsten die volgens mediterraanse wijze geproduceerd zijn. Met meer dan 40 unieke smaken zit er altijd wel iets lekkers tussen. In het assortiment zijn worsten te vinden die op Franse en Italiaanse wijze zijn geproduceerd. De 40 verschillende worsten zijn rechtstreeks afkomstig van de producent en worden in speciale ruimtes bewaard om de beste smaak te garanderen. De Franse worsten komen uit de streek Auvergne en worden gemaakt door een familie bedrijf dat al sinds 1988 bestaat en verschillende prijzen heeft gewonnen. De Brandt & Levie worsten worden op Italiaanse wijze van free-range en bio varkens gemaakt. De smaken van deze worsten zijn innoverend en uniek. Heerlijke smaakcombinaties die je waarschijnlijk nog nooit hebt geproefd. Daarnaast biedt MM-Deli verschillende actie pakketten aan. Denk bijvoorbeeld aan de perfecte mix van bier en worst of een prachtig samengesteld borrelpakket. Ideaal om cadeau te geven of zelf van te genieten.

 

Inforeview werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

Beoordeling MM-Deli

MM-Deli staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 65 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

de worsten zijn heerlijk en de guillotine is heel handig voor de worst te snijden een echte aanrader voor iedereen super service bedankt – Tina

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Concurrende prijzen
 • Kwalitatieve worsten
 • Breed assortiment
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Klantgerichte service
 • Snelle verzending

Wie is MM-Deli?

Als je vragen hebt dan staan de medewerkers van MM-Deli je graag te woord en geven ze je advies over welke worst het beste bij jou past!
Bekijk het assortiment!
MM-Deli
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als MM-Deli je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor gezondheid en voeding op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor chef-koks kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je recepten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende chef-koks onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere De Kruidenbaron en Kosso Nutrition

Bekijk de reviews van deze bedrijven