logo SB LXRY

Informatie

  • SB LXRY
  • Webshop
  • Grote Heiakker 9, 5674 VE Nuenen
  • Opgericht in 2017
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

SB LXRY review

XTRN-IT review

SB LXRY is een beautymerk dat is opgericht in 2017. SB staat voor de initialen van Sophie Brüsewitz, mede-oprichtster van het bedrijf. Het merk is gericht op verschillende beautyproducten waaronder de bekende Hollywood spiegel. SB LXRY staat honderd procent achter de gedachtegang: “Because your beauty matters”.

Je bent het mooist als je gewoon jezelf bent. Dit klinkt misschien cliché, maar het is zeker waar. Zoals jij jezelf in de spiegel ziet, zo zien anderen jou ook. Je straalt het meest wanneer je jezelf bent, of dit nu met of zonder make-up is. SB LXRY zorgt er samen met anderen voor dat hun spiegels meer dan een reflectie van jezelf laten zien.

Het doel van SB LXRY is om spiegels te leveren die passen bij jou en je ruimte. Spiegels van SB LXRY hebben een stijlvolle afwerking, gemakkelijke toepassing en moderne uitstraling. Bovendien geven ze jouw zelfverzekerdheid een boost. Altijd de juiste verlichting, smart control en duurzaam, wat wil je nog meer?

Beoordeling SB LXRY

SB LXRY staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Heel tevreden over mijn bestelling bij SB LXRY. Snelle levering en product was van zeer goede kwaliteit.” (Melissa)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Vandaag besteld morgen in huis
  • Veilige betalingsmethoden
  • Gratis levering in Nederland en België
  • Eigen design
  • Stijlvolle afwerking
  • Professioneel advies

Ben jij een little princess?

Het aanbrengen van make-up is al een hele kunst op zich. Ga jij voor een natural look of voor iets opvallenders? Niet alleen je routine is belangrijk tijdens het aanbrengen van make-up. Ook de lichtinval is van belang voor een goed resultaat. Helaas is het licht van buiten of van de lampen in je kamer vaak niet optimaal.

Met de spiegel little princess van SB LXRY is slecht licht verleden tijd. De spiegel little princess heeft namelijk maar liefst 12 LED-lampen die je zelf kunt instellen op de gewenste itensiteit. De spiegel werkt met smart touch control, zodat je heel eenvoudig de spiegel kunt aan- en uitschakelen. Het enige wat je hoeft te doen is de sensorschakelaar op het scherm aanraken. De little princess spiegel is gemaakt van hoogwaardige aluminium en de anti-slip aan de onderkant zorgt voor voldoende stevigheid.

SB LXRY
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als SB LXRY je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews van beautymerken op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor beautymerken kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je beautymerk verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende beautymerken onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Esbella cosmetics en SugarBearHair.

Bekijk de reviews van deze bedrijven