Informatie

  • HetSalarisKantoor
  • Dienstverlening
  • Tivolilaan 205, 6824 BV Arnhem

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

HetSalarisKantoor review

XTRN-IT review

HetSalarisKantoor is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven met hun salarisadministratie. Bedrijven kunnen hun mutaties aanleveren en krijgen binnen 24 uur de volledige uitgewerkte salarisadministratie terug. Dit zorgt ervoor dat het uitbesteden van salarisadministratie super makkelijk is om te doen. Werkgevers kunnen documenten zoals salarisstroken eenvoudig via het portal van HetSalarisKantoor doorsturen en werknemers kunnen wanneer gewenst ook toegang krijgen tot een eigen personeelsdossier. Zo kunnen zij eenvoudig hun salarisstroken en jaaropgave inzien en bij vragen contact opnemen met hun werkgever.
Als bedrijf krijg je al vanaf 10 euro een salarisstrook, betaaloverzicht en loonstrook geregeld, dit is een vast tarief.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling HetSalarisKantoor

HetSalarisKantoor wordt uitermate goed beoordeeld door vele klanten. Deze klanten laten via reviews weten dat ze HetSalarisKantoor zowel professioneel als behulpzaam dinden. Dit blijkt ook uit het aantal reviews dat het bedrijf via Google binnenkrijgt, hier scoren ze een 4,9 / 5 op basis meer dan 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Dit bedrijf verleent dienstverlening volgens het boekje.
* Vragen worden altijd zeer snel beantwoord
* Het tarief is all-in. Welke vraag je ook stelt, ze helpen je verder
* Toen wij het contract opzegden omdat wij overgaan naar een samenwerking met een payrol bedrijf werd ons gevraagd of zij bij de belastingdienst moesten aangeven dat de aangifteplicht voor ons bedrijf was komen te vervallen.

Kortom een full service voor een goed tarief!”- AquaTru Europe

Best beoordeelde kwaliteiten:

  • Vaste tarieven
  • Geen opstart- of overname kosten
  • Gratis verstrekking van jaaropgaven
  • Salarisdocumenten staan 24/7 tot je beschikking
  • Digitaal beschikbare personeelsdossiers
  • Achteraf betalen

De grootste voordelen van salarisadministratie uitbesteden

Eén van de grootste voordelen van het uitbesteden van je salarisadministratie, is dat je meer tijd vrij krijgt om te kunnen focussen op je core business. De grootste reden hiervoor is het minder tijd nodig hebben aan administratieve taken, je hoeft als bedrijf alleen nog maar een aantal uur per jaar te besteden aan een loonlijst.

Ook creëert het uitbesteden meer rust binnen het bedrijf doordat je geen tijd meer hoef te besteden aan het onderzoeken van de huidige wet- en regelgeving omtrent salarisverwerking. Het is namelijk zo dat een bedrijf een fikse boete kan ontvangen bij het niet nakomen hiervan. HetSalarisKantoor haalt alle zorgen omtrent dit onderwerp weg door deze taak volledig op zich te pakken. Het bedrijf heeft al een jarenlange expertise en weet hierom waar ze het over hebben.

Vraag hier een offerte aan
HetSalarisKantoor review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als HetSalarisKantoor je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Eerlyk en Meditatie Instituut.

Bekijk de reviews van deze bedrijven