retraites

Informatie

 • Meditatie Instituut
 • Dienstverlening
 • Lovinkbeek 8
  8033EB  Zwolle

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Meditatie Instituut review

Rapid '54 review

Last van stress, slapeloosheid, angst of andere nare gevoelens? Dan kan mediteren het antwoord zijn voor jou. Bij Meditatie Instituut wordt je gemotiveerd en begeleid door het meedoen met meditatiedagen, cursussen, retraites en meer.

Wil jij meditatieleraar worden? Dan kun je bij Meditatie Instituut een erkende opleiding volgen die 1,5 jaar duurt. Verder zijn hier ook cursussen te volgen zoals de cursus leren mediteren, cursus Boeddhisme en Vipassana, en cursus Advaita Vedanta. Ook zijn er meditatieavonden te volgen in Zwolle en zijn er Vipassana meditatie retraites om inzicht op te doen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Meditatie Instituut

Meditatie Instituut wordt gewaardeerd door velen die hebben meegedaan aan retraites en cursussen en laten weten dat het een top ervaring was. Velen raden Meditatie Instituut zeker aan en vinden dat de docenten erg professioneel zijn en een goede vibe achterlaten.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik heb in december 2020 een 4 daagse stiltemeditatie bijgewoond. Het is erg professioneel begeleid door Gerjan en Tamara. Combinatie Vipassana en yin yoga. De yin yoga is een goede aanvulling op het meditatieproces. Zelfs met corona- maatregelen is het prima verlopen. Fijne groep mensen. Aanrader!”- E. Vermeulen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Erkende meditatie opleiding
 • Professioneel
 • Diverse cursussen
 • Gespecialiseerde docenten
 • Diverse retraites
 • Overzichtelijke website

Waar is meditatie goed voor?

Waarom mediteren goed voor je is.

Mediteren is niet alleen bedoeld voor stress te verminderen of de geest leeg te maken, mediteren heeft nog veel meer voordelen. Namelijk het verbeteren van concentratie. Uit onderzoek blijkt dat concentratie al verbeterd na 4 sessies mediteren. Mocht je last hebben van depressie is mediteren ook slim om te overwegen. Door af en toe in je eentje te mediteren ga je je minder eenzaam voelen. Ook verbeterd je geheugen door te mediteren. Aangezien je aan je concentratie werkt, verbeterd je geheugen ook steeds per sessie.

Zo zijn er nog veel meer voordelen aan meditatie, en jij kunt ze zelf ervaren door eens zelf een poging te wagen.

Bekijk hier de agenda met retraites bij Meditatie Instituut Nederland.

Bekijk de cursussen!
retraites
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Meditatie Instituut je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Texttacy en Divitel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven