Informatie

  • Schoonmaakkaart
  • Schoonmaak
  • Mauritskade 55C, 1092 AD Amsterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Schoonmaakkaart review

XTRN-IT review

Schoonmaakkaart heeft als missie om schoonmaak opdrachten zo goed mogelijk te verdelen. Het kan voor schoonmakers namelijk lastig zijn om de juiste opdracht te vinden die past bij de vaardigheden en wensen van deze schoonmaker. Zo is het schoonmaken van een kantoor heel anders dan schoonmaken in de horeca of bij iemand thuis. Iedere schoonmaker heeft dan ook zijn voorkeur voor een bepaald soort schoonmaak.

Ook voor de opdrachtgevers van de schoonmaak kan het lastig zijn om een goede schoonmaker te vinden voor de opdracht. Schoonmaakkaart zorgt ervoor dat de juiste opdracht terecht komt bij de juiste schoonmaker in de buurt. De opdrachtgever heeft daarbij altijd keuze uit 3 offertes waardoor hij of zij zelf kan kijken welk bedrijf en welke schoonmaker het beste bij hem of haar past.

Schoonmaakkaart is een win-win platform die dus zowel voor de schoonmaker als voor de opdrachtgever zoekt naar de juiste match tussen beiden.

Beoordeling Schoonmaakkaart

Schoonmaakkaart staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Over het algemeen scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 5 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling Schoonmaakkaart

“Superfijn om te zien waar de schoonmaak bedrijven zitten, heel handig!.” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Lokale schoonmakers
  • Gratis offertes
  • Razendsnel vergelijken
  • Altijd 3 offertes in de buurt
  • Voor diverse soorten poetsopdrachten
  • Je hoeft zelf niet meer te zoeken

Wie is Schoonmaakkaart?

Schoonmaakkaart is een website die als missie heeft om de juiste connectie te leggen tussen opdracht en schoonmaker. Zo zorgt Schoonmaakkaart ervoor dat iedere opdracht op het gebied van schoonmaak terecht komt bij de schoonmaker die het best voldoet aan de eisen van de opdrachtgever. Via dit online platform kunnen opdrachtgevers hun opdracht omschrijven. Vervolgens ontvangt de opdrachtgevers altijd 3 gratis en vrijblijvende offertes van opdrachtgevers in de buurt. Schoonmaakkaart zorgt voor het snel vinden van de juiste schoonmaker voor ieder type opdracht. De opdrachtgever kan veel geld en tijd besparen omdat er snel en efficiënt de juiste persoon gevonden kan worden.

Bekijk onze diensten!
Schoonmaken
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Schoonmaakkaart je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Omnimar en Schoonmaakbedrijf van Iersel.

Bekijk de reviews van deze bedrijven