Global Orange

Informatie

 • Global Orange
 • Digital product ontwikkeling
 • Haarlemmerstraat 124-E, 1013 EX Amsterdam

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 020 420 4307
 • info@globalorange.nl
 • https://www.globalorange.nl/
Bekijk website

Global Orange review

Rapid '54 review

Global Orange houdt zich bezig met het ontwikkelen, verbeteren en beoordelen van SaaS (Software as a Service) producten. Naast de ontwikkeling van SaaS producten, is het ook mogelijk om een online platform te laten ontwikkelen bij de experts van Global Orange. Het ontwikkelen van SaaS producten en online platformen doen zij op een zorgvuldige en kwaliteit gerichte manier. Het team van Global Orange vult de passie van jouw visie aan met hun expertise om het gewenste resultaat te behalen. Global Orange staat hiernaast klaar voor de digitale producten die nog verdere ontwikkeling nodig hebben. Digitale producten zijn in hun ogen nooit af. Er zijn altijd mogelijkheden om nieuwe dingen te ontwikkelen binnen een bestaand product. Aan de hand van het, door hun ontwikkelde, SaaS Development Maturity Model kan Global Orange je te hulp staan bij een duidelijk inzicht krijgen in jouw productontwikkeling. Zo kunnen zij de productontwikkeling te hulp staan om naar de gewenste maturity toe te groeien.

Global Orange houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met software ontwikkeling en werken al menig tijd samen met vooruitstrevende bedrijven, zoals Philips, Aegon en KLM. Het is niet voor niets dat zij één van de meest innovatieve bedrijven in Nederland zijn op het gebied van digitale product creatie. Zij helpen bedrijven mee om hun product te laten onderscheiden van de rest en software te ontwikkelen op basis van de behoeften van de eindgebruikers. Zo is ieder product dat Global Orange op de markt brengt uniek, gebaseerd op de wensen van de klant en hun eindgebruikers. Voor Global Orange begint daarom een sterke samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen. Door hun expertise in technologische ontwikkeling zorgen zij ervoor dat jouw product optimaal ontwikkeld wordt.

Beoordeling Global Orange

Global Orange is aanwezig op meerdere beoordelingsplatformen waaronder Google. Hier krijgen zij 4/5 sterren uit 14 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Jong bedrijf, integere club mensen, hebben ongelooflijk veel expertise in huis. Zou ik zeker aanraden voor een prettige, professionele samenwerking.’’ – Maite

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Ruime keuze aan studies
 • Meerdere locaties door de gehele stad
 • Inclusief en divers
 • Volledig ingericht op internationale studenten
 • Leraren zijn specialisten in hun vakgebied
 • Mogelijkheden tot voltijd en deeltijd studeren

Waarom raden wij Global Orange aan?

Global Orange is een innovatief bedrijf dat streeft naar de optimale productontwikkelingen. Zij zullen niet stoppen voordat de klant en zijzelf tevreden zijn met het product. Ieder product dat zij ontwikkelen is uniek, kijkende naar de visie, wensen van de klant en hun eindgebruikers. Door hun ervaring van meer dan 15 jaar, weten zij alles op het gebied van SaaS producten en platform ontwikkeling. Zij zijn dag in, dag uit bezig met het innoveren van de software en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Global Orange werkt samen met vooruitstrevende bedrijven om hun verder te helpen in de wereld van digitale ontwikkeling. Global Orange is er voor iedereen, of er een nieuw product ontwikkeld moet worden, aanpassingen gedaan moeten worden aan een bestaand product of als je inzicht wilt krijgen op de verbeterpunten. Hierdoor is Global Orange het complete pakket in de wereld van innovatieve digitale productontwikkeling.

Bezoek de website
Global Orange
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Il Fiore je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Belvilla en Go Digital.

Bekijk de reviews van deze bedrijven