Belvilla

Informatie

 • Belvilla
 • Vakantiewoningen
 • Doornakkersweg 26, 5642MP Eindhoven
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 088 – 202 1212
 • info@belvilla.nl
 • https://www.belvilla.nl/
Bekijk website

Belvilla review

XTRN-IT review

Belvilla is een online platform waar vakantiewoningen te huur aangeboden worden. Belvilla biedt vakantiewoningen in 10 verschillende landen aan, van Nederland en België tot aan Kroatië en Griekenland. Ze hebben allerlei soorten woningen ter beschikking. Zo staan er onder andere appartementen, strandhuizen en villa’s aangeboden. Op het platform van Belvilla is voor iedereen een passende vakantiewoning te vinden.

Ben je zelf in bezit van een vakantiewoning? Dan kun je deze vakantiewoning verhuren op Belvilla. Het verhuren van je persoonlijke eigendom kan een lastige drempel zijn om overheen te stappen, maar bij Belvilla hoeft u zich geen zorgen te maken. Belvilla neemt namelijk alle zorgen uit handen. Zo hebben zij al meer dan 40 jaar ervaring met het verhuren van woningen, boeken meer dan 10 miljoen gasten per jaar een woning bij hun en regelen ze alles rondom de verhuur van de woning.

Belvilla zorgt voor de schoonmaak van de woning, het in- en uitchecken van de gasten, de promotie en vindbaarheid van uw vakantiewoning en hebben een app waarin de huiseigenaren alle informatie kunnen zien over de boekingen. Het volledige huurbedrag wordt twee weken voor aankomst van de gasten overgeboekt naar u, annuleringen worden tot wel 100% vergoed en uw vakantiehuis is verzekerd in het geval van schade veroorzaakt door gasten. Zo verhuurt u uw vakantiewoning met een gerust hart.

De verhuurprijs van uw vakantiewoning wordt bepaald aan de hand van factoren zoals de locatie, ligging, staat van het huis, het seizoen en de voorzieningen die aanwezig zijn. Belvilla houdt de verhuurprijs up to date met dynamische prijzen zodat uw woning altijd concurreert met de verhuurprijzen van andere vakantiewoningen in de buurt. Er wordt een minimum verhuurprijs afgesproken en Belvilla zal de woning nooit voor minder dat de afgesproken prijs verhuren.

Beoordeling Belvilla

Belvilla staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten. Op het platform Trustpilot hebben zij de meeste beoordelingen, hier scoren zij 4.1/5 sterren op basis van 14500 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’In één woord geweldig! Super schoon huis én gezellig en werkelijk top in orde. Mooie omgeving. Vriendelijke gastvrouw. Wij kijken terug met ons gezin op een onvergetelijk verblijf in Honnay. Een aanrader!’’ – Esther

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Groot aanbod aan vakantiewoningen
 • Flexibele prijzen
 • Snelle en vriendelijke service
 • Team vol experts
 • Nemen alle zorgen uit handen
 • Jarenlange ervaring

Waarom raden wij Belvilla aan?

Belvilla is een professioneel ontwikkeld platform waar mensen met een gerust hart een vakantiewoning kunnen huren of verhuren. Ze hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het verhuren van woningen en bieden uitstekende service aan, zowel voor huurders als voor verhuurders. Ze bieden veel vakantiewoningen aan in verschillende landen in verschillende prijscategorieën. Zo is er voor ieder wat wils te vinden op Belvilla. Als je vragen hebt over je gehuurde of verhuurde woning, staat het team van Belvilla voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Al deze punten maakt Belvilla tot een platform die absoluut aan te raden is voor iedereen!

Bezoek de website
Belvilla
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Belvilla je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Autoverhuur de Mulder  en 123 lease

Bekijk de reviews van deze bedrijven