Informatie

  • Skinlab Maastricht

  • Praktijk voor huidtherapie

  • Tongerseweg 114 | 6214 BC Maastricht

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Skinlab Maastricht

Rapid '54 review

Skinlab Maastricht is een vooraanstaande huidkliniek die jaarlijks meer dan 12.500 behandelingen uitvoert, variërend van laserontharing en tatoeageverwijdering tot geavanceerde huidverbetering en anti-aging.

Bij Skinlab Maastricht zijn ze gespecialiseerd in diverse behandelingen, zoals de aanpak van acne, het verminderen van pigmentvlekken, littekentherapie, algehele huidverbetering, laserontharing en tatoeageverwijdering.

Klanttevredenheid staat bij hun hoog in het vaandel. Ze streven ernaar om iedereen die de kliniek bezoekt een positieve ervaring te bieden. Hierbij staat het luisteren naar en echt begrijpen van de verhalen en behoeften van de klanten centraal, iets wat diep verankerd is in het bedrijfsethos.

 

Beoordeling Skinlab Maastricht

Klanten van Skinlab Maastricht zijn zeer tevreden over hun bezoek en behandeling. De behandelingen leveren niet alleen mooie resultaten op maar ook een prettig gevoel bij de klanten.

Meest gewaardeerde beoordeling

Top kliniek. Strakke planning. Vriendelijk en deskundig personeel. Prachtige locatie, zeer warm aangekleed. Sfeer en beleving in schitterende ambiance. Kortom….toppers…..!! – Huub Houben
 
 

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Vriendelijk personeel

  • Vakkundig

  • Goede planning

  • Uitgebreid behandelaanbod

  • Mooie resultaten

Behandelaanbod

SkinLab.Maastricht, staat bekend als een expert in huidtherapie en -verzorging. Ze bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder geavanceerde tatoeageverwijdering, laserontharing, huidverbeterende laserbehandelingen, anti-aging gezichtsbehandelingen en medische peelings. Met een persoonlijke benadering en een deskundig team streeft deze praktijk naar kwaliteit en tevredenheid bij elke cliënt.

Bekijk de website!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als laptopsverhuur je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je verhuur verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Cibap & The family chiropractor.

Bekijk de reviews van deze bedrijven