Smart Home

Informatie

 • Jouw Smart Home
 • Dienstverlening
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Jouw Smart Home review

XTRN-IT review

Bij Jouw Smart Home bieden ze meerdere manieren aan om jouw huis op een slimme wijze te kunnen bedienen. Zo bieden ze meerdere automatische (slimme) processen aan. Een slim huis wordt voorzien van producten die domotica heten. Deze domotica kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zo varieert het van verlichting tot thermostaat of een volledig geïntegreerd totaalpakket. Door middel van een huishoudelijke toepassing te combineren met techniek, helpt Jouw Smart Home je het makkelijk te maken om de kwaliteit binnen jouw huis te optimaliseren.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Jouw Smart Home

Jouw Smart Home staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6  / 5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

” In verband met een fulltime baan de slimme deurbel gekocht. Ik kan niet meer zonder! Wat een ideale uitvinding. ” – Tevreden klant (Esther)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Smart Speaker
 • Smart home controllers
 • Slimme radiatorknop
 • Slimme stekker
 • Slimme rookmelder

Voorbeelden van producten voor een slim huis.

 • Een slimme thermostaat; Hiermee kun je de verwarming automatisch uitzetten zodra je het huis verlaat.
 • Een slimme deurbel; Hiermee kun je contact hebben met de postbezorger terwijl je zelf niet thuis bent.
 • Slimme rolluiken; Deze kunnen zo ingesteld worden dat ze automatisch open gaan wanneer de zon schijnt of juist verdwijnt.
 • Een robotmaaier; Deze zorgt ervoor dat je tuin altijd piekfijn in orde is door middel van altijd op het juiste moment te maaien.
 • Slimme lampen; Deze springen op vaste tijden aan zodra het donker wordt.
Bestel hier jouw slimme producten
smart home
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Jouw Smart Home je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere NewSkool en ALTA-ICT.

Bekijk de reviews van deze bedrijven