Echocentrum Hilde Beckers review

Informatie

  • Echocentrum Hilde Beckers
  • Zwangerschap
  • Brunssum, Sittard, Born
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Echocentrum Hilde Beckers review

XTRN-IT review

Echocentrum Hilde Beckers staat al jaren lang klaar voor zwangere vrouwen. Het bedrijf bevindt zich in Brunssum.

Hilde Beckers is een SEO gecertificeerde echoscopiste in het echocentrum. Ze is geboren en opgegroeid in België. Na de HBOV studie verloskunde heeft ze eerst een tijd als docente gewerkt. Hierna is ze aan de slag gegaan als verloskundige in Clinique Saint Vincent te Roccourt.

In 1990 is Hilde Beckers naar Brunssum gekomen om hier als zelfstandige verloskundige te beginnen. In de jaren dat ze werkzaam was als verloskundige heeft ze namelijk ook een opleiding tot lactatiekundige IBCLC en een opleiding tot echoscopiste afgerond.

Na 28 jaar als verloskundige gewerkt te hebben is Hilde Beckers werkzaam als verloskundige in haar eigen echocentrum: Echocentrum Hilde Beckers. Dit is haar passie. Haar werkervaring heeft ervoor gezorgd dat ze over de extra vaardigheden beschikt om mensen te begeleiden, gesprekken te voeren en hen te ondersteunen in situaties waarin minder goed nieuws verteld moet worden.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Echocentrum Hilde Beckers

Echocentrum Hilde Beckers staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Telefoonboek.nl hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 8,7 / 10 op basis van meer dan 20 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Top! Erg professioneel en heel vriendelijk! Het was ook een hele fijne ervaring en de echo heeft me ook wat gerustgesteld, terwijl het een geslachtsecho was! Bij de volgende pretecho kom ik zeker weer terug!” – Tevreden klant (Rachelle)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • 3D echo
  • 4D echo
  • SEO echo
  • Termijnecho
  • Geslachtsbepaling
  • Groeiecho

3D / 4D Echo

In de praktijk van Hilde Beckers kunt u terecht voor een 3-4 D echo. Tussen de 25 en 32 weken ligt de mooiste tijd om een 3D echo te maken en bekijken. Het is bij dit soort echo’s belangrijk dat het kindje vrij ligt. Het liefste zonder de handen of voeten voor het gezichtje. Zowel de hoeveelheid vruchtwater, de locatie van de placenta en de buikwand van de moeder zijn bepalend voor de beelden van de echo.

Maak nu jouw afspraak voor een echo
Echocentrum Hilde Beckers review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Echocentrum Hilde Beckers je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Rank Online Marketing en Schoolfoto.

Bekijk de reviews van deze bedrijven