belastingtelefoon

Informatie

 • Belastingtelefoon
 • Dienstverlening
 • Koninginneweg 11,
  1217 KP Hilversum
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Belastingtelefoon bellen review

Rapid '54 review

Heb jij een vraag voor de Belastingdienst? Maar krijg je ze lastig aan de telefoon? Bij het callcenter van Belastingtelefoon kunnen ze je doorverbinden naar de juiste afdeling van de Belastingdienst. Ze helpen je met een goede voorbereiding door je te voorzien van de benodigde informatie en het beantwoorden van al je vragen.

Daarnaast worden de storingen van de Belastingdienst bij Belastingtelefoon in de gaten gehouden. Hierdoor weet je precies wat de reden is en hoelang de storing nog gaat duren. Bij de Belastingtelefoon wordt er gezorgd dat de informatie op de website up-to-date is. Ervaar je zelf een probleem of storing bij de Belastingdienst? Laat het de Belastingtelefoon weten, dan zorgen zij dat dit vermeld wordt op hun website.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Belastingtelefoon bellen

Belastingtelefoon bellen staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,2 / 5 op basis van meer dan 48 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik had moeite met het invullen van het formulier voor teruggave btw zonnepanelen. Bij Belastingtelefoon bellen hebben ze me keurig en vriendelijk geholpen met het invullen van het formulier. Erg dankbaar daarvoor! – Tevreden klant (Annemie)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Doelgericht
 • Snelle service
 • Up-to-date informatie
 • Makkelijk bereikbaar
 • Klantgerichte medewerkers
 • Transparant

Belastingtelefoon bellen

Belastingtelefoonbellen.nl is opgericht als een hulplijn. Veel mensen ervaren namelijk veel moeite met het telefonisch bereiken van de belastingdienst. Hiermee willen ze mensen in ondersteunen.
Naast dat ze jou doorverbinden met de betreffende afdeling van de belastingdienst voorzien ze je ook nog eens van de juiste en benodigde informatie. Bij vragen helpen ze je zo goed mogelijk verder. Door de kennis van vakmensen kunnen problemen worden voorkomen.
Ook houden ze eventuele storingen van de Belastingdienst in de gaten. Deze vindt je altijd op de website van Belastingtelefoon. Zo weet je precies wat er aan de hand is en hoelang het gaat duren.

Ga naar de website!
belastingtelefoonbellen.nl
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Belastingtelefoon bellen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Be- Klantendienst en Gebruikersnamen.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven