medellin secret logo

Informatie

  • Medellin Secret
  • Webshop
  • Herdersweg 10, 1251 ER Laren
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Medellin Secret review

Rapid '54 review

Wij Nederlanders zijn echte koffie liefhebbers. Dat valt ook te merken aan de hoeveelheid koffiebedrijven en merken die wij hebben in Nederland. Medellin Secret is ook een koffiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de koffiebranche. Bij Medellin Secret krijg je heerlijke verse koffie bonen. Het is ook een duurzaam bedrijf wat denkt aan de koffieboeren. Zo krijgt iedereen er een eerlijke prijs voor terug. Zo kun je dus echt genieten van je kop koffie!

Medellin Secret heeft een webshop met een uitgebreid assortiment met verse koffiebonen. Hier kun je dus heerlijke koffie uitproberen die puur van een koffieboon komen. Er zijn veel verschillende soorten smaken waar je uit kunt kiezen, zo is er voor iedereen wel iets te vinden bij Medellin Secret.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Medellin Secret

Medellin Secret is te vinden op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Koffievergelijk hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,6 / 5 op basis van meer dan 4 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Deze koffie was eerst te krijgen bij Albert heyn, en na jarenlange espressokoffies geprobeerd te hebben, die meestal niet slecht waren, op deze koffie gevallen, nu niet meer te krijgen bij Albert heyn, Medellin Secret is wat duurder dan de andere koffies, doch de smaak is raak, voor ons geen betere te vinden. – Stan

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Zuivere koffie
  • 15+ jaar ervaring
  • Unieke koffie
  • Koffie abonnementen
  • Verse koffie
  • Veilig betalen

Koffie abonnement bij Medellin Secret

Mocht je een koffie abonnement bestellen willen bij Medellin Secret kan dit ook. In het pakket kun je zelf kiezen welke koffie je wilt ontvangen en hoe baak je deze koffie wilt ontvangen. Zo kun je het abonnement ook aanpassen als je meerdere evenementen hebt in een bepaalde maand, ideaal dus! Je kunt ook je eigen smaken kiezen zo zit er voor iedereen wel wat tussen. Daarnaast kun je ook je gewenste maling kiezen zoals bonen, espresso maling, grove maling en snelfiltermaling.

De kosten van het abonnement zijn afhankelijk van het soort koffie, de frequentie en de hoeveelheid koffie die je geleverd wilt hebben in een maand.

Bestel hier je abonnement!
medellin secret
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Medellin Secret je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Out at Home en MM-Deli.

Bekijk de reviews van deze bedrijven