glazen schuifwanden

Informatie

 • Sera Glass
 • Dienstverlening, Wonen
 • De RUN 5208
  5504 DC, Veldhoven
  Nederland
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Sera Glass review

XTRN-IT review

Een nieuwe toevoeging aan het huis? Dan ben je bij Sera Glass aan het goede adres! Al ruim 10 jaar is Sera Glass specialist in het plaatsen en vervangen van glazen schuifwanden. Een glazen schuifwand is van hoge kwaliteit gemaakt en wordt door echte vakmensen geplaatst. Het team van Sera Glass heeft al meer dan 1000 glazen schuifwanden en overkappingen geplaatst. De overkappingen en glazen schuifwanden kunnen bekeken worden in de showroom van Sera Glass waar je natuurlijk een goede service krijgt met een kopje koffie erbij.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Sera Glass

De algemene beoordeling van Sera Glass is een 5/5, en dat is natuurlijk niet voor niets! Tevreden klanten laten weten doormiddel van reviews dat de service top is, de producten van prachtige kwaliteit zijn en dat ze het personeel erg vriendelijk en behulpzaam vinden.

Meest gewaardeerde beoordeling

“De glazen schuifwanden zijn onlangs bij mij thuis geplaatst en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service die ik gekregen heb van Sera Glass, zeer zeker aan te raden!” -Johnny

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Uitstekende service
 • Snelle levering
 • Vakwerk
 • Goede afterservice
 • 5 jaar garantie
 • Beste kwaliteit

Installatie en montage

Glazen schuifwanden

Het plaatsen van een glazen schuifwand wordt door Sera Glass in heel Nederland gedaan. De glazen schuifwanden kunnen gemonteerd worden in allerijl vormen en kleuren, hier heb je dus veel keus in. De schuifwanden worden altijd standaard met handvatten geleverd, ook leveren ze altijd inclusief het meeneemsysteem zodat niet elk paneel apart goed gezet hoeft te worden, dit is tevens niet noodzakelijk mocht dit je voorkeur zijn.

Mocht je nog niet helemaal weten welke kleur of vorm je graag zou hebben voor je glazen schuifwanden, dan kun je altijd kijken op de inspiratiepagina van Sera Glass. Hier staan veel ideeën op waar je zeker iets leuks tussen kunt vinden.

Bekijk de schuifwanden!
glazen schuifwanden
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Sera Glass je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Autoverhuur Limburg en ZZPdaily.

Bekijk de reviews van deze bedrijven