Logo

Informatie

  • Schoonmaakbedrijf van Iersel
  • Technische groothandel
  • Bogardeind 170, 5664EN Geldrop
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Schoonmaakbedrijf van Iersel review

Rapid '54 review

Schoonmaakbedrijf van Iersel heeft zichzelf in 35 jaar tijd opgebouwd tot een groot professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven. Wat het bedrijf zo sterk maakt, is het overzicht, de korte communicatielijnen en de flexibele inzet. Bij Schoonmaakbedrijf van Iersel staat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Dit wordt dan ook heel erg gewaardeerd door de klant. Het bedrijf maakt gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen om het milieu te kunnen ontlasten.

Momenteel telt schoonmaakbedrijf Iersel ongeveer 15 tot 20 medewerkers. Dit personeel is vakbekwaam en goed opgeleid. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid. Bij dit bedrijf wordt het personeel zorgvuldig gescreend. Alle schoonmakers spreken vloeiend Nederlands en zijn in bezig van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Beoordeling Schoonmaakbedrijf van Iersel

Schoonmaakbedrijf van Iersel is momenteel op Google mijn bedrijf te vinden voor klanten reviews. De reviews die hier zijn achtergelaten zijn ontzettend positief, waardoor het bedrijf een gemiddelde score van 5/5 krijgt.

Meest gewaardeerde Schoonmaakbedrijf van Iersel review

Top schoonmaakbedrijf! Vriendelijk en snelle service. – Maureen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Vakbekwaam personeel
  • Milieu vriendelijk
  • Flexibele inzet
  • Korte communicatielijnen

Glasbewassing en gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf van Iersel zorgt voor schone gevels en ramen. Je kan bij Schoonmaakbedrijf van Iersel kiezen voor een eenmalig project of voor een periodiek onderhoud. Verder bieden ze glasbewassing en gevelreiniging in één aan. Dit wil zeggen dat het reinigen van de gevels en de glasbewassing als één project wordt gezien. Dit werkt uiteindelijk efficiënter in de planning en onderhoudskosten, wat uiteindelijk zorgt voor een kostenbesparende reiniging door het schoonmaakbedrijf in Eindhoven.

Schoonmaakbedrijf van Iersel is in het bezit van een VCA-certificaat, wat het bedrijf een specialisatie in glasbewassing geeft. Daarbij is niks te hoog gegrepen voor dit schoonmaakbedrijf. Medewerkers zijn voorzien van een hoogwerk-certificaat. Ramen die niet te bereiken zijn met een hoogwerker, worden vervolgens gewassen met de Safe Sit-techniek.

Bekijk onze website
glasbewassing
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen in een bedrijf als Schoonmaakbedrijf van Iersel. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal geïnteresseerde in jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Ben jij net als Schoonmaakbedrijf van Iersel ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Schoonmaakbedrijf van Iersel je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf een positieve impact hebben. Ook voor andere websites over dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over jouw onderwerp verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe gebruikers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende van deze websites onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn deze pagina over Schoonmaakbedrijf van Iersel, maar ook andere pagina’s zoals Den Haag tax en Telefoonreparatie Limburg. Voor meer informatie neem contact op.

Bekijk de reviews van deze bedrijven