logo Telefoonreparatie Limburg

Informatie

 • Telefoonreparatie Limburg
 • Reperateur
 • Heerstraat-Centrum 163, 6171 HV Stein
 • Opgericht in 2015
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Telefoonreparatie Limburg review

Rapid '54 review

Telefoonreparatie Limburg is een smartphone reparateur in Limburg. Voor alle soorten reparaties aan je iPhone en overige toestellen kun je terecht bij Telefoonreparatie Limburg. Niet alleen voor telefoonreparaties in Limburg kun je bij ze terecht, maar ook voor de reparatie van een je IPad of iWatch. Telefoonreparatie Limburg is opgericht door Marciano en Koen en is door de 8 jaar lange ervaring uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.

Telefoonreparatie Limburg repareert de smartphone vakkundig tegen een scherpe prijs. Ook is de reparatie vaak snel gedaan. Zo is de reparatie gedaan terwijl u wacht. Meestal is dat binnen 20 minuten. Zo hoef je je smartphone nooit lang te missen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Telefoonreparatie Limburg

Telefoonreparatie Limburg verkrijgt reviews op de eigen website en platforms als facebook en google. Samen zijn dit er meer dan 150. Overal scoren ze een gemiddelde van meer dan 4,5/5

Meest gewaardeerde beoordeling

“We konden snel terecht voor de vervanging van de batterij van onze iPhone en het was snel gefixt. Zeer tevreden en zou er zeker weer terug gaan.” – R. canten

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Originele onderdelen
 • 6 Maanden garantie
 • Goede service
 • Scherpe prijzen
 • Snelle reparatie
 • Vakkundig personeel

iPad reparatie Maastricht

Niet alleen telefoonreparatie
Plan een reparatie
Telefoonreparatie limburg reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Telefoonreparatie Limburg je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor telefoonreparatie kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Onder andere Slotenmaker112 is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven