Omgevingsdienst Nederland

Informatie

 • Omgevingsdienst Nederland
 • Specialist in de fysieke leefomgeving
 • Anderlechtstraat 15, 5628 WB Eindhoven

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Omgevingsdienst Nederland

Rapid '54 review

Omgevingsdienst Nederland (ODN) fungeert als adviesorganisatie binnen het fysieke domein. Zij adviseren en ondersteunen opdrachtgevers binnen de volgende sectoren:

 • Ruimtelijke ontwikkeling
 • Bouw
 • Energie & duurzaamheid
 • Milieu

Als adviesorganisatie bieden zij ontwikkeling aan op organisatie niveau en op werknemersniveau. Naar onze mening zijn er weinig partijen die dit zo vakbekwaam kunnen uitvoeren als Omgevingsdienst Nederland dit kan. Omgevingsdienst Nederland lijkt te realiseren dat hun eigen adviseurs hun grootste kracht is en willen dit ook vertalen in de adviezen die zij aan de partijen geven die hun inhuren. Wij raden Omgevingsdienst Nederland aan wanneer u uw organisatie of personeel naar het volgende niveau wilt tillen!

Wat vinden mensen van Omgevingsdienst Nederland?

Omgevingsdienst Nederland blijkt, net als hun zuster bedrijf Lybrae, zeer goed in de smaak te vallen bij hun klanten. De combinatie van gespecialiseerde vakkennis bij de adviseurs en de brede inzetbaarheid qua werkvelden blijkt een gouden combinatie in de ogen van de afnemende partijen. De adviezen en opleidingen die Omgevingsdienst Nederland voldoen aan de kwaliteitsnorm 2.2, wat ons zeer zeker gerust stelt.

Wat zeggen de mensen die werken bij Omgevingsdienst Nederland?

“Bij Lybrae ben ik gestart met een traineeship van Omgevingsdienst Nederland waarin ik opgeleid wordt tot casemanager/ vergunningverlener bouwkunde. Zo kan ik mezelf verder ontwikkelen, mijn bouwtechnisch inzicht naar een hoger level tillen en nieuwe ervaringen opdoen.” – Siri

“Vanuit de betrokken ondernemers krijgen wij goede terugkoppeling op het kwaliteitsborgingsinstrument. Op deze wijze bereiden we ons voor op een excellente start van de uitvoering van de werkzaamheden onder de Wkb.” – Agri

Omgevingsdienst Nederland geeft op hun website aan de trainingen en opleidingen die het biedt aan klanten ook intern in te zetten, gezien de bovenstaande reacties blijken deze dus te werken!

Best beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Organisatie ontwikkeling
 • Opleidingen
 • Fysieke domein
 • Traineeships
 • Masterclasses

Hun missie en kwalificaties

“Met trots dragen we bij aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving middels een unieke combinatie van uitbestedingen, advies en opleidingen. We dragen op deze manier bij aan de doelen van onze klanten, als ook aan de (ontwikkel) doelen van onze medewerkers. Dagelijks halen we zo het beste uit onszelf en elkaar naar boven.”

Omgevingsdienst Nederland heeft de ISO 9001 kwalificatie behaald. De ISO 9001 norm is een mondiaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Wat dit betekent is het volgende: een bedrijf die deze norm haalt toont aan dat de aangeleverde diensten van hoogstaande kwaliteit zijn aan hun klanten. Daarnaast is het óók een bewijs dat een bedrijf hun processen efficiënt gestroomlijnd hebben.

Daarnaast is Omgevingsdienst Nederland maatschappelijk betrokken. Zij doen hun best om ondernemen te combineren met milieubewustzijn. Zodoende zijn er meerdere sponsor- en sociale activiteiten geweest om dit punt onder de aandacht te brengen. Wil je meer weten? Klik dan op de knop hier onder.

Lees meer
Omgevingsdienst Nederland
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Lybrae je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Jaspers Networks & Security en Jong Assertief.

Bekijk de reviews van deze bedrijven