Vertbaudet logo

Informatie

  • Vertbaudet
  • Webshop
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Vertbaudet review

Rapid '54 review

Ben jij op zoek naar hippe zwangerschapskleding, trendy baby rompers of een leuke outfit voor je peuter? Dan ben je bij Vertbaudet op het juiste adres! Vertbaudet is Europa’s grootste merk in mode en babyverzorging. Het bedrijf heeft 8 websites die meer dan 100 miljoen keer per jaar worden bezocht en 20 miljoen producten per jaar verkopen. Bij Vertbaudet gebruiken ze hun expertise en creativiteit om een ​​exclusieve lijn producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van kinderen, en voor moeders: mode, huishoudproducten, kinderverzorging en benodigdheden. Vertbaudet heeft 3.500.000 klanten in Europa.

Vertbaudet werd opgericht in 1963 en heeft vandaag bijna 1.200 medewerkers in Frankrijk. Vertbaudet heeft meer dan 78 exclusieve winkels in Frankrijk. Voor België, Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland zijn specifieke webshops gecreëerd.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Vertbaudet

Vertbaudet wordt gewaardeerd door vele klanten, zij hebben hun mening gedeeld via een review. Op basis van wel 50 reviews heeft Vertbaudet een goede beoordeling! Klanten laten weten via reviews dat de verzending zeer snel is, de kleding van goede kwaliteit is en dat de website zeer makkelijk in gebruik is.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik heb vorige week zaterdag 2 winterjassen besteld voor mijn zoon. Ik heb netjes een track&trace code ontvangen en vandaag zijn ze beide gearriveerd! Super mooie jassen en van goede kwaliteit! Ik ben super blij!” – Simone

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snelle levering
  • Diverse producten
  • Goede kwaliteit
  • Goede service
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Gratis levering

Zwangerschapskleding

Meer over zwangerschapskleding
Hoe leuk is zwanger zijn wel niet? Zwanger zijn ervaren vrouwen als een van de mooiste ervaringen in hun leven. Eén van de weinige dingen die vrouwen vervelend vinden aan zwanger zijn is dat hun kleding op een gegeven moment niet meer past. Sommige vrouwen voelen zich op dat moment dik en niet lekker in hun lichaam door de hormonen, maar dit hoort er helaas bij! En het kan ook een heel mooi iets zijn, speciaal kleding aanschaffen voor jouw en je kleine. Dat is wanneer zwangerschapskleding van pas komt.
Zwangerschapskleding kan erg fashionable zijn, zeker als je de juiste merken hebt. Bij Verbaudet zit je voor zwangerschapskleding helemaal goed. Het bedrijf biedt verschillende soorten en merken aan. Hierdoor voel jij je weer lekker in je vel, en is kleding een stuk comfortabeler.
Wat zo leuk is aan zwangerschapskleding is dat wanneer je niet meer zwanger bent, deze kleding weer kan passen en het verschil zien tussen de groottes!
Shop de zwangerschapskleding!
zwangerschaps kleding
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Vertbaudet je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere PoppersBestellen.de en Gel Blaster Store

Bekijk de reviews van deze bedrijven