PIKA logo

Informatie

 • PIKA
 • PIKA: the chemical safety app B.V.
 • Mauritslaan 49

  6129 EL Urmond

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

PIKA review

Rapid '54 review

PIKA is een onderdeel van de ViB Fabriek B.V. PIKA is een digitaal platform die het werk veiliger maakt van mensen die met chemicaliën werken. Hiervoor heeft PIKA en app ontwikkeld die het mogelijk maakt om werknemers en bedrijven uitvoerig en tijdig de nodige informatie te verschaffen. Met PIKA kun je als producent, importeur of leverancier direct al je klanten op de juiste manier de nodige informatie sturen. Dit draagt bij aan een veiligere werkomgeving en een beter verloop van informatie overdracht. Zo is de werknemer die met de chemicaliën moet werken altijd up-to-date en heeft de leverancier kostbare tijd over voor andere dingen.

Beoordeling PIKA

PIKA staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook scoren ze 5/5 sterren. Op andere review sites/appstores scoort PIKA gemiddeld een 4.6.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een aanrader voor iedereen die met veiligheidsinformatiebladen werkt.” – Tevreden klant (Dhr. Gleijm)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Secuur
 • Gebruiksvriendelijk
 • Snelle informatie updates
 • Direct toepasbaar
 • Overzichtelijk

PIKA, de “Safety data sheet software”

De safety data sheet software bevat informatie over de mogelijke risico’s die bij een gevaarlijke stof aanwezig zijn. Dit informatieblad beschikt ook over de nodige informatie over het veilig gebruikt van de gevaarlijke stof op de werkvloer. PIKA bied leveranciers en werknemers de mogelijkheid om veiligheidsrisico’s snel uit te sluiten door een directe en snelle communicatie. PIKA maakt dit mogelijk

Je hebt als producent, importeur of leverancier van gevaarlijke stoffen een zogenaamde informatie voorziening plicht. Hier gebruiken we SDS’s (safety data sheets voor). PIKA is een software die speciaal gemaakt is om die SDS’s makkelijker toegankelijk te maken voor werknemers door het te digitaliseren. Voor producenten, importeurs en leveranciers wordt het ook een stuk makkelijker gemaakt om informatie up-to-date te houden.

Ontdek PIKA zelf
PIKA App
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als PIKA je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven binnen de dienstverlening onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de VIB-Fabriek en Tenzinger.

Bekijk de reviews van deze bedrijven