Vloerschuurexpert logo

Informatie

 • Vloer Schuur Expert
 • Parket schuur specialist
 • Lumeijstraat 10 III, 1056

  VW, Amsterdam

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 085 – 06 04 019
 • info@vloerschuurexpert.nl
 • https://vloerschuurexpert.nl/
Bekijk website

Vloer Schuur Expert review

Rapid '54 review

Vloer Schuur Expert is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud en de renovatie van houten vloeren. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en bedient zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio. Vloer Schuur Expert heeft een team van ervaren professionals die hun vakmanschap en expertise inzetten om de vloeren van hun klanten weer nieuw leven in te blazen.

Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder het schuren, lakken en oliën van houten vloeren, het repareren van beschadigde vloeren en het leggen van nieuwe vloeren. Vloer Schuur Expert maakt gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat hun werk van hoge kwaliteit is en aan de wensen van hun klanten voldoet.

Vloer Schuur Expert hecht veel waarde aan klanttevredenheid en streeft ernaar om elke klant een persoonlijke en professionele service te bieden. Het bedrijf werkt nauw samen met haar klanten om hun wensen en behoeften te begrijpen en hen te voorzien van advies en begeleiding bij het maken van de juiste keuzes voor hun vloeren.

Het team van vloerschuur expert is gepassioneerd en toegewijd aan hun werk en is trots op de kwaliteit van hun diensten. Ze werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat hun klanten zo min mogelijk overlast ervaren en zo snel mogelijk weer kunnen genieten van hun vernieuwde vloeren.

Beoordeling Vloer Schuur Expert

Het bedrijf Vloer Schuur Expert krijgt volgens de 10 Google-reviews 4,1 ster. Veel van de recensies praten over hoe blij ze zijn met de kwaliteit en snelheid van de diensten. Het is een vertrouwd familiebedrijf waar mensen graag zaken mee doen.

Meest gewaardeerde beoordeling

Het persoonlijke contact, duidelijk advies en transparantie in de kosten waren doorslaggevend bij het kiezen van een vloer schuur bedrijf voor onze oude houten vloer in ons grachtenpand in Amsterdam. Ryan en zijn vader hebben het authentieke gevoel van de vloer behouden en het resultaat is schitterend.

Waarom Vloer Schuur Expert?

 • 23 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Werkzaam in het weekend en ’s nachts
 • Direct in te plannen
 • Wij schuren stofarm

Wat wij doen

 • Schuur- en oliebehandeling
 • Schuur- en lakbehandeling
 • Reiniging en onderhoud
 • Parketvloer reparatie
Klik hier voor meer informatie
Vloerschuurexpert
Verhuisbedrijf Frankrijk

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Vloer Schuur Expert je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Taxi opleiding Leiden en SJ LIVING.

Bekijk de reviews van deze bedrijven