Logo

Informatie

  • Bas Vogelpoel Architecten
  • Architect
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bas Vogelpoel Architecten review

Rapid '54 review

Bas Vogelpoel Architecten is een architectenbureau gelegen in Amsterdam. Dit multidisciplinair ontwerpbureau werkt aan op maat gemaakte gebouwen, interieurs en tuinen. Volgens dit architectenbureau is iedere opdrachtgever anders en dus is het belangrijk dat het werk een overkoepelend karakter heeft met heldere composities. Hierbij is een geraffineerde lijnvoering ook een vereiste.

De afgelopen jaren is het architectenbureau bezig geweest met het ontwikkelen van een efficiënte en gefaseerde aanpak, die zowel pragmatisch als creatief is. Dit is dan ook goed terug te zien in de projecten die dit architectenbureau heeft uitgevoerd. Zo zijn veel gebouwen voorzien van een luxe en bijzondere stijl en hebben zij elk hun eigen karakteriserende eigenschappen waaraan zij zich kunnen onderscheiden van een ander gebouw. Mede daardoor is Inforeview zeer positief over de kunsten die Bas Vogelpoel architecten uitvoeren.

Beoordeling Bas Vogelpoel Architecten

Bas Vogelpoel Architecten staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten kunnen worden. Onder andere Google mijn bedrijf en LinkedIn. De beschikbare reviews zijn uiterst positief en leveren een gemiddelde score op van 5/5.

Meest gewaardeerde beoordeling Bas Vogelpoel Architecten

Bas heeft ons met kunde, originaliteit en vertrouwen door een intensieve verbouwing geleid. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. Het huis straalt rust uit, met veel licht en goede oplossingen voor “problemen” waar je tegen aanloopt als je een oud huis hebt zonder uitbouwmogelijkheden. – Loes

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Heldere communicatie
  • Uitstekende service
  • Ervaren architecten met een uitgebreid portfolio
  • Focust zich op duurzaamheid

Woonhuis architectuur

Niet alleen voor bijzonder gebouwen is Bas Vogelpoel Architectuur de ideale samenwerkende partij, ook als woonhuis architect in Amsterdam kan Bas Vogelpoel Architectuur veel meerwaarde bieden. Het uitgebreide en nog steeds toenemende portfolio laat dit maar al te goed zien! Voor interieur architectuur is deze architect ook de ideale samenwerkende partij.

Bas Vogelpoel Architecten vindt duurzaamheid een belangrijk aspect binnen de architectuur. Zo heeft het bedrijf al meerdere projecten opgepakt waarbij duurzaamheid de focus had. Zo draagt het bedrijf een steentje bij aan een duurzamere toekomst.

Bekijk onze website
huis
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen in een bedrijf als Bas Vogelpoel Architecten. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal geïnteresseerde in jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Ben jij net als Bas Vogelpoel Architecten ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bas Vogelpoel Architecten je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor architectuur en wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf een positieve impact hebben. Ook voor andere websites over architectuur en wonen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over jouw onderwerp verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe gebruikers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende van deze websites onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn deze pagina over Bas Vogelpoel Architecten, maar ook andere pagina’s zoals Bruis en SJ LIVING. Voor meer informatie neem contact op.

Bekijk de reviews van deze bedrijven