Wash and Care logo

Informatie

  • Wash and Care B.V.
  • Dienstverlening
  • Zuiderzeelaan 105, 1382 JV Weesp
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Wash and Care review

XTRN-IT review

Bij Wash and Care kunt u uw auto professioneel laten reinigen met stoom. Deze methode zorgt voor betere resultaten en creëert een ontsmet interieur. Het unieke van Wash and Care is dat zij op locatie kunnen komen om uw auto schoon te maken. Dit doen zij in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Flevoland. Voor bedrijven of particulieren die meer dan 3 auto’s willen laten reinigen, opereert Wash and Care ook landelijk. Hun carwash bestelbussen zijn van alle benodigdheden voorzien om uw voertuig, boot of bedrijfsmachines helemaal spiksplinternieuw uit te laten zien.

Als u als bedrijf meerdere voertuigen in uw wagenpark hebt staan, dan is het mogelijk om Wash and Care in te schakelen voor periodieke schoonmaakbeurten. Zij komen dan met hun carwash bestelbussen eens in de zoveel weken uw voertuigen reinigen. Een auto reinigen was nog nooit zo makkelijk.

Beoordeling Wash and Care

Motorskills staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Truspilot hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5/ 5 op basis van meer dan 1.050 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Nauwkeurig, grondig én met een glimlach!

Toppers! Gaan nauwkeurig, grondig én met een glimlach te werk. Ruim 3 weken verder, maar nog steeds figuurlijk aan het nagenieten van de grondige wasbeurt! Top top top service, helemaal voor mijn deur. Mijn auto zag er na afloop zo goed als nieuw uit! Ik denk dat ie zelfs bij aankoop niet zo schoon was, de heren hebben mijn auto spot-less achtergelaten en ook de buitenkant glom van alle kanten! Echt meer dan tevreden en 100% zeker voor herhaling vatbaar!” – Serenity

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Flexibel
  • Betrouwbaar
  • Geen voorrijkosten
  • Klantvriendelijke service
  • Klantgerichte medewerkers
  • Snel en accuraat

Autobekleding reinigen en stomen

Wash and Care reinigt uw auto door middel van diep stomen met shampoo. Alle kleuren autobekleding kunnen zij voor u schoonmaken en vlek vrij krijgen. Het beste resultaat krijgt u wanneer u het gehele interieur laat reinigen.

Daarnaast zorgt het kunststof poetsen voor een frisse en strakke uitstraling. Mocht u last hebben van schimmel, dan kan dit goed verwijdert worden door gebruik te maken van stoom. Ook wanneer er een hondenlucht of rooklucht in uw auto hangt, kan dit opgelost worden door middel van stomen.

Lederen bekleding vereist meer aandacht en expertise, maar ook hier weten de medewerkers van Wash and Care raad mee. Uw autobekleding laten reinigen bij Wash and Care zult u zeker niet teleurstellen!

Ontdek Wash and Care
wash and care
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Wash and Care je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Driver Company en Maatwerk Online.

Bekijk de reviews van deze bedrijven