Driver Company

Informatie

 • Driver Company
 • Rijschool
 • De la Reyweg 474, 2571 GL Den Haag
 • Opgericht in 2007
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Driver Company review

Rapid '54 review

Moet jij je rijbewijs nog halen en woon je in Den Haag, Rijswijk, Delft, Wassenaar of Zoetermeer? Ga dan rijlessen bij Driver Company volgen. Driver Company is een rijschool die het beste met de klanten voor heeft en houden zich hier ook veel mee bezig. Ze geven rijles voor een schakelauto en automaat. Naast rijlessen heb je natuurlijk ook een theorie toets nodig voor dat jij op mag gaan voor je rijbewijs. Daarom bied Driver Company ook een theorie cursus aan. Tijdens deze cursus leer je in 1 dag wat je allemaal moet weten om klaar te zijn voor het examen door middel van trucjes, ezelsbruggetjes en een fijne uitleg van alle regels! Je kan de rijlessen per keer betalen of je pakt een pakket. Ze hebben pakketten van €649.-, €1099,- en €1529. Bij de goedkoopste zit je rijexamen bij het CBR bij de prijs inbegrepen.

Bij de 2 duurdere pakketten krijg je je examen erbij en de theorie cursus is dan gratis voor jou!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Driver Company

Driver Company staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 20 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Top rijschool, eerste keer al geslaagd. Goede begeleiding en neemt z’n tijd, zeer goede instructeur.” – Tevreden klant (Melvin)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Scherp geprijsd
 • Hoog beoordeeld
 • Flexibele lestijden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ervaren instructeurs
 • Goede service

Driver Company

De beste rijschool in Den Haag.

Driver company geeft onder andere rijles in Den Haag. Ze willen het de leerlingen die rijles krijgen het zo makkelijk mogelijk maken zonder al teveel gedoe erbij. Ze maken duidelijke afspraken en zorgen er samen met jou voor dat jij je rijbewijs (B) gaat halen en hopelijk ook in een vlot tempo. Met de instructeurs hopen ze je een prettige ervaring te geven en leerzame lessen voor zowel een schakelauto als een automaat. De focus van Driver Company ligt 100% bij het behalen van resultaten en de klanttevredenheid.

Begin meteen met rijlessen!
Driver Company
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Driver Company je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Motorskills en Het Groene Rijden.

Bekijk de reviews van deze bedrijven