motor skills logo

Informatie

  • Motorskills
  • Rijschool
  • Rat Verleghstraat 118F, 4815 PT BREDA
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Motorskills review

Rapid '54 review

Motorskills is de rijschool in Breda en omgeving. Deze rijschool biedt onder andere rijlessen aan voor auto, maar ook voor motorrijlessen ben je hier aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht voor de leerlingen binnen de rijschool staat dan ook centraal. Hierdoor zullen de ervaren instructeurs ervoor zorgen dat jij je thuis voelt tijdens de rijlessen en daardoor het maximale uit je halen. Rijlessen worden goed ingepland volgens een flexibel rooster. Zij houden rekening met jouw agenda en dus bepaal jij wanneer je rijlessen volgt. De lovende recensies van Motorskills, laten maar goed zien dat zij een van de betere rijscholen in Breda en omgeving zijn!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Motorskills

Motorskills staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Facebook hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9/ 5 op basis van meer dan 60 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Vandaag voor BE geweest en geslaagd dankzij top instructeur Kevin. Dankje Kevin voor de goeie tips en gezelligheid waardoor het een relaxte dag was. – Marco

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Leuke lessen
  • Oog voor de leerling
  • Ervaren intructeurs
  • Flexibele lestijden
  • Persoonlijke begeleiding
  • Specialisatie specifieke rijbewijzen

Uw motorrijschool in Breda

Motorskills doet niet alleen auto rijlessen verzorgen. Buiten de standaard autorijlessen houden zij zich namelijk bezig met het geven van motorrijlessen in Breda. Hierdoor is Motorskills een ideale motorrijschool Breda en omgeving om deze rijlessen te volgen. Twijfel je nog of motorrijden iets voor je is? Dan kun je geheel vrijblijvend gebruik maken van een proefles om te kijken of het bij je past of niet.

Boek hier je rijlessen!
motorrijschool breda
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Motorskills je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere 046 rijopleidingen en Motorrijles Tilburg.

Bekijk de reviews van deze bedrijven