Informatie

  • Vloerenboulevard
  • Dienstverlening
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Vloerenboulevard review

XTRN-IT review

Bent u op zoek naar iets omtrent vloeren? Of het nu gaat om een tegelvloer voor in je nieuwe badkamer of om een designvloer om jouw woning mee te verfraaien. Onze vakmensen staan graag voor u klaar om uw te helpen met uw nieuwe vloer. Bij ons krijgt u een eerlijk en deskundig advies zodat u gegarandeerd bent van een juiste vloer en dat u hier jarenlang van kunt genieten. Bij ons heeft u keuze uit een ontzettend groot assortiment aan vloeren.

Beoordeling Vloerenboulevard

De klanten van vloerenboulevard zijn ontzettend tevreden over de vloeren. Dit blijkt uit alle reviews die er online te vinden zijn. Zo zijn er recensies waarin klanten over de kwaliteit van de vloeren vertellen of over de goede hulp die ze aanbieden. Een goede partner wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer.

Meest gewaardeerde beoordeling

Hele goede service , vakmanschap en klantvriendelijk
Plint was losgekomen van de muur , gelijk werd er een datum gepland dat ze terug kwamen het werd netjes gemaakt, vloer ligt er mooi in , dank jullie wel !

Best beoordeelde kwaliteiten:

  • Makkelijk te vinden
  • Hoge kwaliteit vloeren
  • Weten waar ze het over hebben
  • Veel tevreden klanten

Een grindvloer plaatsen in Limburg?

Bent u op zoek naar een mooie grindvloer in de buurt van Limburg? Bij Vloerenboulevard kunt u natuurlijk terecht voor alle soorten vloeren. Een grindvloer is een vloer die volledig naadloos is met een hele strakke afwerking. Het voordeel van een grindvloer is, is dat deze geschikt is voor bijna alle ruimtes in een huis. Daarnaast gaat een grindvloer goed samen met een vloerverwarming. Door een vloerverwarming voelt het grind net aan als een zacht tapijt. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op hun website!

Lees meer
Nieuwe vloer
Nieuwe vloer
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Vloerenboulevard je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Salarisdesk Nederland en Isydisplay.

Bekijk de reviews van deze bedrijven