Adrem Utrecht review

Informatie

  • Adrem Utrecht
  • Autoverhuur
  • Overste Den Oudenlaan 9, 3527KW Utrecht
  • Opgericht in 1985
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Adrem Utrecht review

Rapid '54 review

Adrem Utrecht is de grootste, duurzaamste en goedkoopste autoverhuur in de omgeving. U herkent het bedrijf wellicht aan de grote blauwe bestelbussen. Adrem garandeert een lage prijs, duidelijke afspraken en uitmuntende service.

U vindt Adrem aan de Overste den Oudenlaan in Utrecht. Dit is tegenover het Holland Casino en dichtbij het Centraal Station, de Jaarbeurs en A2. Uw eigen auto kunt u veilig en gratis parkeren op onze parkeerplaats die bewaakt wordt via camera.

Beoordeling Adrem Utrecht

Adrem Utrecht is een bedrijf dat al vanaf 1985 de nummer één in autoverhuur van Utrecht is. De klanten van Adrem Utrecht zijn altijd super tevreden over hun diensten. Om deze reden staan ze dan ook op Inforeview,

Meest gewaardeerde beoordeling

Fantastische ervaring! Ik moest last minute wat dingen verhuizen maar de medewerkers van Adrem waren enorm behulpzaam en hebben mij uit de brand gered! Ik heb nog nooit zo simpel en goedkoop een busje gehuurd! Dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Flexibel, goedkoop en transparant
  • Nieuw, groot en divers aanbod
  • In hartje Utrecht, nabij Centraal Station
  • Gratis parkeren op ons bewaakte parkeerterrein
  • Gratis annuleren (tot 24 uur voor aanvang)

Personenbus huren Utrecht

Naast autoverhuur verhuurt Adrem Utrecht ook personenbussen. Hierbij kan er een keuze gemaakt worden tussen een dubbelcabine (7-persoone) of een 9-persoonsbus.
Wenst u graag een personenbus te huren voor wintersport of een dagje uit? U kunt bij Adrem Utrecht al een personenbus huren voor 20 euro per dagdeel. Heeft u hier interesse in, lees dan snel hier verder; personenbus huren in Utrecht.

Bekijk de website!
Adrem Utrecht review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Adrem Utrecht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je verhuur verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Belvilla en 123 lease.

Bekijk de reviews van deze bedrijven