Pom Lai review

Informatie

 • Pom Lai
 • Restaurant
 • Rijksweg zuid 126-126, 6161 BS Geleen
 • Opgericht in 1973
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Pom Lai review

Rapid '54 review

Pom Lai is een Chinees restaurant gevestigd in Geleen. Het is niet zomaar een Chinees restaurant, want Pom Lai is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg! En dat is terecht, wanneer het restaurant is echt een aangename verrassing. De bediening is heel persoonlijk en het eten is er zeer lekker. Bovendien is het een mooie sfeervolle zaak. Bij Pom Lai kunt u genieten van Aziatische gerechten, met in het bijzonder specialiteiten uit de Singaporese en Maleisische keuken. Pom Lai serveert verschillende soorten menu’s zoals het gezinsmenu, het weekmenu en het afhaalmenu.

Bij Pom Lai heeft u de mogelijkheid om te reserveren of telefonisch te bestellen. Wilt u een feest houden? Dit is ook mogelijk bij Pom Lai. Het restaurant beschikt over een zaal waarin 50 personen kunnen zitten. Catering wordt gedaan vanaf 15 personen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Pom Lai

Pom Lai staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,3 / 5 op basis van 235 reviews! Daarnaast zijn er platformen als Tripadvisor en Facebook waar zij gemiddeld een 4+ scoren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Fantastisch. Niet voor niks uitgeroepen tot de beste Chinees van Limburg. Ik eet geregeld bij de Chinees, maar nu heb ik pas echt Chinees gegeten. Hele mooie gerechten. Leuke eigenaar. Tipje: zowel de gerechten van als buiten de kaart zijn zalig. Ik heb nog nooit zo lekker Chinees gegeten. Tot de volgende keer.” – Tevreden klant (Bastiaan)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Beste Chinees restaurant van Limburg
 • Persoonlijk
 • Verschillende menu’s
 • Mogelijkheid om zaal te huren
 • Cateringmogelijkheden
 • Onbeperkt Dim Sum op vrijdag

Wie is Pom Lai

Het beste Chinees restaurant van Limburg!

Pom Lai is een Chinees restaurant in Geleen waar u kunt genieten van de lekkerste gerechten en de fantastische bediening. En dit al sinds 1973! Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor veel mensen is Pom Lai dan ook hun vaste afhaalchinees. De zaal afhuren om met een groep te komen genieten van de heerlijke gerechten is geen probleem. De zaal, waar plek is voor 50 mensen kunt u huren voor feesten en partijen. U kan deze zaal al reserveren vanaf 15 personen.

Bekijk het menu!
pom lai beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Pom Lai je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor bedrijven in de niche vrije tijd kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Restoranto!

Bekijk de reviews van deze bedrijven