Kefpro

Informatie

 • Kefpro
 • Webshop
 • Schuttersstraat 26 B, 6191 RZ Beek.
 • Opgericht in 1993
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Kefpro review

XTRN-IT review

Bij Kefpro kunt u al meer dan 25 jaar terecht voor uw auto reis-accessoires. Wanneer u op vakantie gaat kunt u gebruik maken van de dakdragers van Kefpro. Zo kunt u wanneer u op vakantie gaat veel meer bagage meenemen in uw dakkoffer. De accessoires is van een hoge kwaliteit voor een redelijk prijsje.

Als u een lekker dagje wilt gaan fietsen in een andere omgeving, kunt u de fietsen makkelijk meenemen op de fietsendragers van Kefpro. Kortom Kefpro heeft alle accessoires om het voor u makkelijker te maken om op reis te gaan.

Kortom wanneer u op reis gaat kunt u de accessoires van Kefpro goed gebruiken, om uw bagage makkelijk te kunnen vervoeren. Zo bent u helemaal klaar om op reis te gaan.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Werkt perfect, doet wat het moet doen. Zeker weten een echte aanrader!.” – Tevreden klant (Erik)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Makkelijk op reis
 • Grote vakkennis
 • Accessoires van goede kwaliteit
 • Persoonlijke aandacht
 • Groot aanbod
 • Scherpe tarieven

De beste accessoires voor onderweg.

Wanneer je op wintersportvakantie gaat wil je je ski’s makkelijk kunnen meenemen. Bij Kefpro kun je skidragers kopen, om de ski’s op het dak van de auto mee te kunnen nemen. Dit is ideaal, zo kun je je eigen ski’s meenemen op wintersport en houd je genoeg ruimte over in de auto, om alle andere spullen mee te kunnen nemen.

Alles voor onderweg!
Kefpro
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Kefpro je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Kabelmaatje en Palletdeal.

Bekijk de reviews van deze bedrijven