Informatie

  • Qicq
  • Webshop
  • Pazzanistraat 41, 1014 DB Amsterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Qicq review

XTRN-IT review

Nederland is een land waar we vrijwel alles met de fiets doen als het gaat. Geen een Nederlander kan dus een fiets missen. Toch kan dat fietsen soms vermoeiend zijn, vooral bij lange afstanden. Daarom is QicQ er hier voor jou! Bij QicQ kun jij een goede kwaliteit e-bike aanschaffen. QicQ verkoopt alleen kwaliteitsmerken als het gaat om elektrische fietsen. Je kunt bij QicQ ook gebruik maken van een gratis proefrit zodat je zeker weet dat je de juiste elektrische fiets hebt. QicQ heeft een uitgebreid assortiment waardoor er veel keuze is. Voor iedereen zal er dus de perfecte e-bike tussen zitten.

Bij QicQ kun je niet alleen een e-bike kopen, ook voor reparaties staan ze voor je klaar. Mocht er wat mis zijn met jouw e-bike ben dan niet bang om QicQ te contacteren zodat er zo snel mogelijk en een reparatie gepland kan worden. Ook voor onderhoud staat QicQ graag voor jou klaar.

Beoordeling Qicq

QicQ staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten kunnen worden. Op de website Kiyoh hebben ze de meeste beoordelingen verzameld. Hier scoren ze een 4,7 / 5 gebaseerd op meer dan 180 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Na een kleine rimpeling in het bestelproces dit vlot en vriendelijk afgehandeld. Bestelling snel in huis door oplettendheid medewerker bij qicq. Prima service. Tikkeltje duurder soms, maar service mag ook wat kosten. – Louis

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Onderhoud aan huis
  • Gratis fiets testen
  • Eigen service center en winkel
  • vervangende e-bike bij pech
  • Ook voor leasen
  • De beste merken

Leasen bij QicQ

Het aanschaffen van een elektrisch fiets kost nogal wat geld. Bij QicQ begrijpen ze goed dat niet iedereen zo’n groot bedrag in een keer kwijt kan. Daarom kun je er bij QicQ ook voor kiezen om je e-bike te leasen. Je kunt bij QicQ gemakkelijk een private lease afsluiten. Je kunt ook je werkgever er bij betrekken. QicQ is namelijk aangesloten bij verschillende aanbieders waardoor er een mooi leaseplan op maat gemaakt kan worden.

Lease hier je e-bike!
Elektrische fietsen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Qicq je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Piperinox en Wineandbarrels

Bekijk de reviews van deze bedrijven