https://www.mr-fill.com/nl/

Informatie

  • Mr. Fill
  • Webshop
  • Pascalweg 16, 4104 BG Culemborg
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Mr. Fill review

XTRN-IT review

Geen zwerfafval, minder CO2 en minder kosten, dat is de missie van Mr. Fill. Dit doet Mr. Fill doormiddel van het gebruik van slimme zelfpersende afvalbakken op zonne-energie. Deze maakt gebruik van een slimme ondergrondse pers en een slimme sensor. Al de producten communiceren met Smart City Manager, hierdoor kun je je afvalbakken altijd en overal in de gaten houden.

Een afvalbak van Mr. Fill kan een stuk meer afval opnemen door de elektrische perse op zonne-energie. Hierdoor kun je iedere gemeente beter schoon houden. Door het Smart City systeem krijg je ook gelijk te weten wanneer de prullenbak vol is. Met Mr. Fill kun je dus een schone buurt behouden.

 

InfoReview werkt enkel met geverifieerde reviews van klanten.

Beoordeling Mr. Fill

Mr. Fill staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8/ 5 op basis van meer dan 6 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Wat een mooie techniek. Bij dit bedrijf wordt echt gekeken naar de toekomst! – John

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Totale afvaloplossing
  • Partners in 30 landen
  • Groot service netwerk
  • Geen zwerfafval
  • Enorme besparing
  • Minder kosten

Over Mr-Fill

Vanaf de start van Mr. Fill is er niet alleen ingezet op productontwikkeling, maar ook op de vernieuwing van technologie. Het doel is om voor iedere smart city de oplossing te zijn om zwerfafval tegen te gaan en niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Ze hierin zeer goed op weg. Mr. Fill produceert namelijk slimme boven en ondergrondse systemen.

Kwaliteit staat hoog bij Mr. Fill. Zo hebben ze het hele productieproces van A to Z in eigen handen. Er is een grootte hightech fabriek waardoor een genoeg capaciteit is om de beste kwaliteit te leveren. Door de strenge kwaliteitsnorm en controle in de fabrieken kunnen ze goed inspelen op specifieke klantwensen.

Bestel hier jouw afvalbak!
Slimme afvalbakken
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mr. Fill je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de ViB fabriek en Palletdeal.

Bekijk de reviews van deze bedrijven