fulfilment uitbesteden

Informatie

 • MINC
 • Dienstverlening
 • Rendementsweg 6, 3641 SK Mijdrecht
 • Opgericht in 1994
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 029 723 03 10
 • info@minc.nl
Bekijk website

MINC review

Rapid '54 review

Ben jij op zoek naar een logistieke partner met ervaring? Dan ben je aan het goede adres. MINC is een fulfilment center waar je jouw opslag, voorraadbeheer en verzending aan kan uitbesteden. Handig voor als je zelf geen of nauwelijks capaciteit hebt op de voorraad te beheren en orders te verwerken. Wil jij direct contact met je prospecten en je klanten, maar wil je hier niet veel tijd aan besteden? Dan zit je bij MINC ook goed! Zij verzorgen de productie, handling en verzending van direct mailing en web-to-print oplossingen voor jouw bedrijf. MINC regelt het printen, verpakken en verzenden van gepersonaliseerde brieven en pakketten.

Bij het bedrijf werken betrokken specialisten. Het team is erg ervaren en goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor is MINC al jaren specialist in hun vak. Hun aanpak is persoonlijk en betrokken. De processen zijn gestandaardiseerd waardoor er ruimte is voor maatwerk. MINC denkt in oplossingen die precies passen bij jouw fulfilment uitdaging. Interesse? Neem telefonisch of via de mail contact op met MINC.

Beoordeling MINC

MINC staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ik doe graag zaken met MINC. Ik zie hoe alle marketingmaterialen gemaakt, ingepakt en verstuurd worden. Het is gewoon goed geregeld! – Thalitha

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Maatwerk

 • Operational excellence

 • Vrijblijvende afspraak

 • Veelzijdig wagenpark

 • Oplossingsgericht

 • Transparant

Eenvoudig je fulfilment uitbesteden

Wil jij je richten op andere processen binnen jouw bedrijf? Aan MINC kun je jouw fulfilment uitbesteden, zonder er naar hoeven om te kijken. Ze vervullen al jouw wensen op het gebied van logistieke processen. Door fulfilment uitbesteden kies je voor continuïteit en groei van jouw bedrijf op logistiek vlak. Door je fulfilment uit te besteden aan MINC, hoef je niet meer om te kijken naar het logistieke proces binnen jouw bedrijf. Naast de verwerking van orders vanuit jouw webwinkel, verzendt MINC producten naar winkels, dealers of andere verkopers. De fulfilment processen van MINC zijn professioneel ingericht en geautomatiseerd. Ze kunnen hierdoor snel en gemakkelijk antwoord geven op jouw vragen over fulfilment uitbesteden.

Online kennis maken is de eerste stap. Wil jij voordat je een samenwerking aangaat een kijkje nemen achter de schermen van de filialen van MINC? Dat kan! Maak ook kennis met een of meerdere gespecialiseerde medewerkers. Bel naar 029 723 03 10 of neem contact op via de mail.

Neem nu contact op!
fulfilment uitbesteden
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als MINC je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Maatwerk Online en Boekhouderkaart.

Bekijk de reviews van deze bedrijven