logo Healthz

Informatie

 • Healthz
 • Zorgprofessionals
 • Maassluisstraat 2, 1062 GD Amsterdam
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Healthz review

Rapid '54 review

Healthz zorgprofessionals is een gespecialiseerde intermediair in tijdelijke en vaste banen binnen de ziekenhuiszorg op de Caribbean en in Nederland. Je kunt bij Healthz terecht als ZZP’er, maar ook als je op zoek bent naar een baan binnen de medische zorg. In het Caribisch gebied zijn ze actief op Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten en St. Eustatius. Binnen Nederland hebben ze een team opgesteld met vaste en flexibele zorgprofessionals. Als je jouw horizon wilt verbreden en tegelijk een uitdaging wilt aan gaan binnen de zorg, dan is Healthz de aangewezen intermediair voor jou! Door hun grote netwerk en exclusieve partnerschappen zit er altijd wel een mooie uitdaging voor jou tussen.

Bij Healthz is het mogelijk om te werken wanneer het jou uit komt. Handig als je er bijvoorbeeld even tussenuit wilt of even tussen twee banen in zit. Ideaal dus om op flexibele basis te werken voor Healthz. Het is ook mogelijk om te werken op detacheer basis. Healthz helpt je dan met het zoeken naar een passende opdracht voor jou!

Beoordeling Healthz

Healthz staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews weten te verzamelen, hier scoren zij een indrukwekkende 5/5 op basis van de achtergelaten reviews

Meest gewaardeerde beoordeling

Zorgenvrij waarnemen in het Caribisch gebied in een van de ziekenhuizen! Van A to Z wordt alles perfect voor je geregeld en is de begeleiding top! Zelf een cursus Papiaments zit inclusief het pakket! Ik koos voor Healths en zal de volgende keer zeer zeker weer voor deze perfecte organisatie kiezen! – Peter Rutjes

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Exclusieve partnerschappen
 • Deskundige intermediair
 • Brede mogelijkheden
 • Flexibele werkzaamheden
 • Klantgerichte medewerkers
 • Goede samenwerking

Wie is Healthz?

Heb je altijd al willen werken op Bonaire als O&G verpleegkundige? Dan is Healthz degene die jou hierbij kan helpen. Healthz zorgprofessionals is een deskundige intermediair op het gebied van tijdelijke en vaste banen binnen Nederland en in het Caribisch gebied. Ben jij iemand die in Nederland woont en graag richting Bonaire wilt? Je kan bij Healthz terecht voor detachering, waarneming en interim-opdrachten voor onder andere: medisch, paramedisch en gespecialiseerde verpleegkundige, artsen en medische managers. Daarnaast is het mogelijk om op basis van 0-uren contracten te werken bij Healthz. Zo krijg je alle vrijheid om je eigen werk in te delen.

Solliciteer als verpleegkundige op Bonaire!
Healthz
Academy

Healthz Academy

Praktisch advies en inspiratie

Healthz Academy is een opleidingsplek binnen het zorgprofessional netwerk van Healthz. Om kwaliteit te waarborgen is Healthz Academy een partnership aangegaan met ExpertCollege. Expertcollege is een organisatie die, onder leiding van hooggekwalificeerde ervaren experts en docenten, Healthz zorgprofessionals helpt hun carrière voort te zetten via cursussen en opleidingen. Daarin worden de volgende opleidingen en cursussen aangeboden via Healthz Academy:

•            De BAZ
•            IC-opleiding
•            SEH-opleiding
•            CCU-opleiding
•            Recovery opleiding

Door op de knop hieronder te klikken kan je meer te weten komen over Healthz Academy.

Klik hier om meer te leren over Healthz Academy

Werken op de Caribische eilanden

Werken als een echte zorgprofessional op de Caribische eilanden hoeft niet meer een droom te zijn, voor jou kan dit realiteit worden. Healthz is al sinds 2014 op een bekwame wijze betrokken bij het realiseren van dromen en plaatsen van zorgprofessionals in het mooie Caribische gebied. De gepersonaliseerde aandacht en begeleiding die geboden wordt door Healthz wordt door vele als doorslaggevende factor genoemd om de stap tóch te nemen. Er zijn wel voorwaarden waaraan voldaan moeten worden, namelijk:

 • Minimaal 2 tot 6 maanden beschikbaar voor inzet (duur verschilt per eiland)
 • 1 jaar gediplomeerde ziekenhuiservaring in de functie waar je naar solliciteert
 • Bevoegd en bekwaam om in een Nederlands ziekenhuis te werken
 • In het bezit van een BIG registratie als dit voor jouw functie van toepassing is

Voldoe jij aan bovenstaande kwalificaties? Kijk dan of het warme weer en mooie uitzicht van de Caribische eilanden wat voor jou is door op onderstaande knop te klikken.

Werken op de Caribbean in de zorg
Caribische eilanden
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Healthz je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven  kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Open legal en Lavare Cleaning .

Bekijk de reviews van deze bedrijven