nomoretax

Informatie

 • No More Tax
 • Dienstverlening
 • 19 Lavele Str., fl. 1
  1000 Sofia,
  Bulgaria
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

No More Tax

XTRN-IT review

No More Tax is een adviesbureau op het gebied van belastingen, met name van internationale en juridische belastingen. De adviseurs hebben beide al geruime tijd ervaring binnen de wereld van belastingen en delen sinds enkele jaren deze expertise met hun klanten. Beide adviseurs hebben voor talloze bedrijven de meest financieel voordelige manier van belastingen gedaan, rekende op een zo laag mogelijk te betalen belasting.

Dus ben je op zoek naar een adviseur op dit gebied en wil je de belastingdruk van je onderneming zo laag mogelijk houden? Neem dan contact op met de ervaringsdeskundigen van No More Tax en laat je begeleiden met een lagere belastingdruk.

De expertises van No More Tax

No More Tax geeft meer dan alleen advies over zo weinig mogelijk belastingen te betalen. Zij helpen ook met het opzetten van een bedrijf, kunnen je begeleiden om een inwoner van een land te worden en kunnen je helpen met het inrichten van een nieuwe rekening bij de bank. Onder andere zijn zij expert op het gebied van taxes in Bulgaria, Portugal, Panama en Italy. Ook kunnen zij u advies geven over het inhuren van adequaat personeel.

Onze sterke punten

Bereikbaarheid

Zij zijn altijd te bereiken voor onze klanten en op elk moment van de dag staan zij open voor communicatie met hun klanten.

Transparantie

De tarieven zijn transparant en betaalbaar. Ze werken met een fixed price model, maar kunnen voor korter projecten ook een uurtarief aanhouden.

Een internationale visie

In het kantoor hangt een internationale sfeer en dat komt mede door de zaken die zij doen met verschillende culturen. Hun personeel heeft een diverse achtergrond en zijn afkomstig uit verschillende landen.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Expertise
 • Multiculturele aanpak
 • Veel connecties
 • Online seminars
 • Belastingadvies over heel europa
 • Juridisch advies
no more tax

Online begeleiding met Seminars

Naast advies op locatie, geven de experts van No More Tax ook online seminars over verschillende belasting gerelateerde onderwerpen. De Seminars staan vol met informatie, gebaseerd op persoonlijke ervaringen. In deze seminars geven de experts waardevolle inzichten in het betalen van belasting en hoe men deze bedragen zo laag mogelijk kan houden. Denk onder andere aan: advies voor investeringen, advies op het gebied van landen met een lagere belastingdruk en advies voor het uitbreiden van een bestaande bedrijfstak. Onder andere hebben ze een seminar gehouden over taxes in bulgaria, waar ze bespreken hoe men hier op een zo lucratieve mogelijke manier van kan profiteren. Denk hierbij aan advies over het financieel aantrekkelijk inrichten van het bedrijf, het regelen van mogelijke subsidies en het financiëren.

Bezoek hier hun website!
bulgaria taxes
review achter laten op website

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als No More Tax je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk ook andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Zo kan Inforeview naast online dienstverlening ook gebruikt worden voor gewone dienstverlening. Bijvoorbeeld om jouw dienst kenbaarder te maken bij je doelgroep. Door middel hiervan wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan bedrijven zoals Grinta advocatuur of  Den Haag Tax 

Bekijk de reviews van deze bedrijven