Freubelshoponline inforeview

Informatie

 • Freubelshoponline
 • Webshop
 • Achtbunderstraat 12, 6343AR Klimmen – Voerendaal
 • Opgericht in 2012
 • Reviewscore: 4/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Freubelshoponline review

XTRN-IT review

Freubelshoponline is dé webshop voor kraamcadeaus, houten speelgoed en kinderkamerdecoraties binnen Nederland, België en Duitsland. Met jarenlange ervaring is Freubelshoponline dé unieke webshop waar je kraamcadeautjes kunt shoppen. Freubelshop heeft een uitgebreid assortiment aan diverse kraamcadeaus waardoor je altijd het perfecte gepersonaliseerde kraamcadeau kunt vinden. Een snelle levering en duidelijke communicatie zijn vast en zeker te verwachten bij Freubelshoponline.

Freubelshoponline bezorgt jouw gepersonaliseerd unieke kraamcadeaus binnen Nederland, België en Duitsland.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Freubelshoponline

Freubelshoponline staat genoteerd op verscheidene platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op WebwinkelKeur hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4 / 5 op basis van meer dan 200 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Goede prijskwaliteit verhouding. Snelle levering en een goede service. Heel erg tevreden!”
– Tevreden klant (Fabienne E.)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Ruime keuze
 • Snelle levering
 • Jarenlange ervaring
 • Heldere communicatie
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Persoonlijke aandacht

Kraamcadeaus bestellen bij Freubelshoponline

Dé unieke kraamcadeau webshop.

Ben je op zoek naar hét unieke kraamcadeau? Dan ben je bij Freubelshoponline op het juiste adres! Freubelshoponline behandelt jouw bestelling met veel liefde en zorgt dat het een uniek en gepersonaliseerd cadeau wordt. Freubelshoponline neemt jouw bestelling ten harte en zorgt dat alle wensen voldaan zijn, dit zodat jij het meest unieke kraamcadeautje kan afgeven bij de geboorte van het nieuw wondertje. De webshop zorgt ervoor dat je bestelling op tijd klaar is en binnen de vermelde levertijd zonder problemen geleverd wordt.

Bestel hier je gepersonaliseerde kraamcadeau!
Freubelshoponline review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Freubelshoponline je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Airtaghoesjes.nl en Massage gun.

Bekijk de reviews van deze bedrijven