Variva_Logo

Informatie

  • Variva Edu Academy
  • Opleidingsinstituut
  • Oude Bosschebaan 20,

    5624 AA Eindhoven

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Variva Edu Academy

XTRN-IT review

Variva Edu Academy biedt een kwalitatieve onderwijservaring met een breed scala aan opleidingen in het pedagogische domein. De focus ligt op praktijkgericht leren, waardoor studenten relevante vaardigheden opdoen die direct toepasbaar zijn in hun toekomstige carrières. De docenten zijn professionals uit het veld, wat zorgt voor een rijke leeromgeving vol actuele inzichten en praktische voorbeelden. Het Variva Edu Academy ondersteuningssysteem voor studenten is uitstekend, met persoonlijke begeleiding en advies om iedereen naar succes te leiden. De flexibiliteit in studieprogramma’s, waaronder lessen in de avond, maakt het mogelijk voor werkende professionals om zich verder te ontwikkelen. Dit alles maakt Variva Edu Academy een topkeuze voor iedereen die zich wil verdiepen in pedagogisch werk en onderwijsassistentie.

Opleiding op maat

Bij Variva Edu Academy zijn de opleidingen speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse educatieve professionals, met een focus op zowel theoretische onderbouwing als praktische toepasbaarheid. De cursussen stimuleren de ontwikkeling van kritisch denken en bieden de tools om innovatieve onderwijsmethoden te implementeren. Variva’s aanpak benadrukt de waarde van doorleren en biedt voortdurende professionele ontwikkelingskansen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden vooroplopen in hun vakgebied.

Meest gewaardeerde beoordeling

“De opleiding social work bij Variva was top! Docenten zijn deskundig en betrokken. Echt een aanrader voor iedereen in het die overweegt om aan deze opleiding te beginnen.” – Jackie

De voordelen van Variva

  • Praktijkgericht
  • Professionele docenten
  • Flexibel

Ontwikkeling voorop

De opleiding pedagogisch medewerker (MBO niveau 4) bij Variva is een uitstekende keuze voor wie gepassioneerd is omtrent het werken met kinderen. De deeltijdopleiding biedt een goede mix van theorie en praktijk, gericht op het creëren van een veilige en leerzame omgeving voor kinderen. Studenten leren belangrijke vaardigheden zoals leiderschap, samenwerking met externe deskundigen, en het aansturen van collega’s. Deze opleiding bereidt je voor op een rol binnen de kinderopvang en jeugdzorg, waarbij je direct bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Een aanrader voor iedereen die een carrière in de pedagogiek ambieert.

Meer info
Leraar
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Variva Edu Academy je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Batchforce en godigital

Bekijk de reviews van deze bedrijven