Maatexpress vervoersbedrijf

Informatie

 • Maatexpress
 • Dienstverlening
 • Postwagenstraat 8D, 6219 NP Maastricht
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website!

Over Maatexpress

XTRN-IT review

Maatexpress, gevestigd in Maastricht is de partner als het aankomt op een koeriersbedrijf. Ze reizen door Nederland, maar ook internationaal zoals naar Frankrijk, Italië en België. Of het nu gaat om een spoedzending of dagelijkse rit, dat maakt allemaal niet uit bij Maatexpress. Naast bezorgen bieden ze nog meer diensten aan zoals:

 • Medisch transport
 • Gekoeld vervoer
 • Op- en overslag
 • Overnight transport

Maatexpress is een nationaal- en internationaal koeriersbedrijf. Voor vrijwel alle producten en/of diensten waarbij vervoershulp gewenst is bieden ze een oplossing aan. Sinds 2006 zijn ze al actief op de markt en hebben ze hun naam weten te vestigen tussen alle bestaande concurrentie.

Het werkproces

Maatexpress is een allround koeriersbedrijf. Je kunt bij ze terecht voor diverse koeriersopdrachten zoals klein transport, pallettransport, spoedzendingen, next day delivery, overnight delivery, just in time delivery. We opereren zowel regionaal, nationaal als internationaal.

Naast hun allround diensten leveren zij ook maatwerk. Het groot opgebouwde netwerk stelt hun in staat om mee te denken met de klant en hier een passende oplossing voor te bedenken.

Meest gewaardeerde beoordeling

Wauw om 22:00 komt er nog een koerier in Zeeuws Vlaanderen aan vanuit Maastricht met speciale medicijnen. Respect. De chauffeuze zal voor ze terug naar Limburg gaat nog ergens haar auto op moeten laden. Dat wordt een latertje. – Peterzaamslag

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Professionaliteit en efficiëntie
 • Klantgerichtheid
 • Vriendelijkheid
 • Betrouwbaarheid
 • Probleemoplossend vermogen
 • Punctualiteit

De tarieven van Maatexpress

Bij alle transporten van Maatexpress wordt gebruik gemaakt van een vrachtbrief (CMR). Op deze vrachtbrief wordt alle belangrijke informatie vermeld met betrekking tot de betreffende rit. De Nederlandse CMR-vrachtbrief is voor zowel voor nationaal als internationaal vervoer te gebruiken. Op dit model zijn namelijk de Algemene Vervoercondities (AVC) van toepassing verklaard op zowel binnenlands als internationaal vervoer. Zo heeft u nog meer duidelijkheid over de [aansprakelijkheden] tussen de afzender, logistieke dienstverlener en geadresseerde. Hierdoor is het mogelijk voor Maatexpress om voor iedereen een passende oplossing te bieden, maar ook een eerlijke prijs.

Klik hier voor meer informatie!
Maatexpress.eu tarieven
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Maatexpress.eu je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan inforeview helpen om onder de aandacht van potentiële klanten te komen zodat jij jouw diensten kan verlenen. Zo hebben wij voor nog meer andere dienstverleners onze werkzaamheden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere EA logistics & moving en e-Logistics.

Bekijk de reviews van deze bedrijven