logo compu academy

Informatie

  • Compu Academy
  • Computer training
  • Park 2, 6093 EL, Heythuysen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Compu Academy review

Rapid '54 review

Computraining verzorgt al jaren diverse computercursussen die nu als E-learning zijn door ontwikkeld. Daardoor kunt u op elk gewenst moment starten en zelfstandig uw kennis en kunde van de softwarepakketten verhogen. Dit allemaal in uw eigen tempo.
De door Computraining ontwikkelde leermethode is echt kennis borgend. Dit gebeurt middels realistische opdrachten, volgorde beschreven in Jip en Janneke taal, voorbeelden van het eindresultaat en alle handelingen worden via een video voorgedaan.
Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van uw keuze. U oefent wanneer het u schikt en tijdens de cursus werkt u in eigen tempo.

Beoordeling Compu Academy

Compu Academy staat o.a. genoteerd op Google voor het verkrijgen van gebruikersreviews. Hiermee weten zij momenteel de maximale score van 5 uit 5 sterren te behalen.

Meest gewaardeerde beoordeling

Super deskundig, vertrouwd en eigenlijk in 1 woord geweldig. Absolute aanrader – Tevreden klant (André Snijders)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Kostenbesparing
  • Flexibel leren
  • Gemak
  • Kennisborgend
  • Hoge kwaliteit
  • Klantvriendelijk

De beste online computer trainingen

De door Computraining ontwikkelde leermethode stelt u in staat om via het internet de opdrachten voor een software programma naar keuze te maken.

Op de website staan duidelijke voorbeelden, waardoor het eenvoudig te begrijpen is. Dit voorbeeld is gebaseerd op het eindresultaat in de opdracht. Door middel van een video krijgt u rustig en stap voor stap uitleg over de volgorde van alle stappen, zodat u de opdrachten gemakkelijk begrijpt.

De opdrachten en bijbehorende voorbeelden kunt u downloaden, zodat u ze als werkboek en naslagwerk kunt bewaren. De video’s kunt u zo vaak bekijken als u wilt en waar nodig pauzeren om de opdrachten in uw eigen tempo te maken. Dit is wat de trainingen van Compu Academy zo gebruiksvriendelijk maakt.

Bij Compu Academy kunt u terecht voor een online excel training, cursus Word en nog veel meer computer trainingen.

Bekijk het aanbod!
Compu Academy
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Compu Academy je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor E-learning platforms en andere online dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Hulp bij Excel en Foto bewerken online

Bekijk de reviews van deze bedrijven