Houtspel logo

Informatie

 • Houtspel
 • Webshop
 • Fioringrasstraat 25
  1313 LB, Almere
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Houtspel review

Rapid '54 review

Houtspel is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op het verkopen van kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft als doel om kinderen te laten spelen met duurzaam en veilig speelgoed dat de fantasie stimuleert en de creativiteit bevordert. Van houten puzzels en spellen tot muziekinstrumenten en creatieve bouwsets. Hun doel is om kinderen te inspireren en te stimuleren in hun ontwikkeling door middel van spelen en leren met natuurlijke materialen.

Als familiebedrijf hechten ze veel waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. Ze staan klaar om hun klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze en bieden een snelle levering en uitstekende after-sales service. Ze zijn trots op hun werk en streven ernaar om hun passie voor houten speelgoed en educatie te delen met hun klanten.

Beoordeling Houtspel

Met 9 Google reviews krijgt Houtspel.nl 4,7 van de 5 sterren. Klanten zijn erg enthousiast over de kwaliteit van het speelgoed en de duurzame aanpak. Verder zijn veel tevreden over de service en de snelle verzending.

Meest gewaardeerde beoordeling

Houtspel is een goede webshop met producten van kwaliteit. Het bedrijf heeft vriendelijke mensen en levert fijne en snelle service. -Merlijn

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Duurzaam en natuurvriendelijk
 • Handgemaakt
 • Veilig en educatieve producten
 • Groot assortiment
 • Verzending binnen 24 uur
 • Goede service

Over de producten van Houtspel

De producten van Houtspel zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit. Ze werken samen met gerenommeerde merken en producenten die gebruik maken van duurzame materialen en productiemethoden. Ze geloven in de kracht van houten speelgoed om de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen te stimuleren en om bij te dragen aan hun cognitieve, motorische en sociale ontwikkeling.

Bekijk de website!
Houtspel
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Houtspel je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Markthandel.nl en Namengigant.

Bekijk de reviews van deze bedrijven