logo dedemoticastor

Informatie

  • DeDomoticaStore
  • Webshop
  • Rivium Oostlaan 43, 2909 LL Capelle aan den IJssel
  • Opgericht in 2010
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

DeDomoticaStore review

Rapid '54 review

DeDomoticaStore is dé webshop op het gebied van huisautomatisering, smart homes en domotica systemen. De webshop biedt allerlei producten die het leven in huis een stuk makkelijker, leuker en goedkoper kunnen maken. Er wordt handig onderscheid gemaakt tussen Philips Hue, verlichting, beveiliging en nog veel meer.

DeDomoticaStore stelt hoge eigen aan kwaliteit en innovatie. Er worden daarom alleen de beste merken zoals Philips Hue en KNX verkocht. De webshop wordt ook wel dé domotica specialist van Rotterdam en Nederland genoemd. Dit komt mede door de specialisten die klanten helpen met het maken van de beste keuze op het gebied van domotica producten.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling DeDomoticaStore

DeDomoticaStore staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9 / 5 op basis van meer dan 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Top service, mij besteld product was niet binnen maar de klantendienst heeft mij een alternatief voorgesteld dat zeer rap geleverd kon worden. De communicatie verliep zeer vlot. Zeker een aanrader om hier te bestellen.” – Tevreden klant (Brent)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Deskundige helpdesk
  • Op maat samengesteld
  • Goede prijzen
  • Uitstekende service

Vakkundige helpdesk

Dé domotica specialist van Rotterdam en Nederland

Wanneer je opzoek bent naar de beste merken op het gebied van domotica, dan is DeDomoticaStore de beste keuze. De vakkundige helpdesk staat klaar voor alle klanten met vragen omtrent al hun producten. Weet je niet zeker of je voor Philips Hue, SG Smart of Somfy moet kiezen? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de helpdesk. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te gaan in de showroom. Hier kan jij alle domotica systemen eens goed bekijken en kan jij meteen al je vragen aan een professional stellen.

Bezoek de showroom
Philips Hue
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als DeDomoticaStore je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Telefoonhoesje en Omnivar.

Bekijk de reviews van deze bedrijven